Batman Belediyesi’nin Mahalle Buluşmaları’nın 15’incisi Pınarbaşı Mahallesi’nde gerçekleşti. Vatandaşları dinleyen Vali Hulusi Şahin; “Taziye evlerinin işletmesini belediyeye alıyoruz ve tüm giderlerini karşılayacağız. Bütün taziye evlerinin bakım ve onarımını yaptıktan sonra Ağustos ayında açmayı planlıyoruz” dedi.

15. BULUŞMA PINARBAŞI’NDAYDI
Pınarbaşı Mahallesi Beybun Parkı’nda düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan, Adnan Yürük, Belediye Birim Müdürleri, Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarı Lokman Polat ile mahalle sakinleri katıldı. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri kanalizasyon, yol, kaldırım, park, imar, aydınlatma, ibadethane ve internet gibi sorunlarını Vali Şahin'e iletti. Vali Şahin de sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili müdürlere talimat verdi.

“TÜM GİDERLERİ KARŞILAYACAĞIZ”
Batman’a yıllardır yapılmayan hizmetleri yapmak ve eksikleri gidermek için çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Şahin; “Taziye evlerinin işletmesini belediyeye alıyoruz ve tüm giderlerini karşılayacağız. Bütün taziye evlerinin bakım ve onarımını yaptıktan sonra Ağustos ayında açmayı planlıyoruz” dedi.

“HER KÖŞEYE PARK YAPIYORUZ”
Kent merkezinde boş buldukları her köşeye park yaptıklarına da dikkat çeken Vali Şahin; “Işıklandırması olmayan 89 parkın ışıklandırması yapıldı. Batman Çayı'nın kenarında 177 bin metrekare alana sahip bir park yapıyoruz. Atatürk Parkı'na da 4 bin metrekare alanı daha ekliyoruz. Bulabildiğimiz her köşeye park yapıyoruz ve daha da yapacağız. Bilgi evi ve kütüphane yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin en modern kent meydanlarından ve millet bahçelerinden biri olacak olan bir parkı Esentepe'ye yapıyoruz. Biz geldiğimizde kişi başı 2 metrekare olan yeşil alanı 5 metrekareye çıkardık” diye konuştu. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim