*Batman’ın Güney Çevre Yolu’nda 4 yıl önce alacak kavgasında hayatını kaybeden iki kardeşin olayın şüphelilerinden K.K. (38) Antalya’da yakalandı. Şüpheli K.K.’nin polise yakalanmamak için sürekli yer değiştirdiği ortaya çıktı.

4 YIL SÜREYLE İZ KAYBETTİRMİŞTİ
4 yıl önce Güney Çevre Yolu TEİAŞ kavşağında alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan olayda, müteahhit 46 yaşındaki Nizam Yusufoğlu ve güvenlik görevlisi kardeşi 35 yaşındaki Muhammed Yusufoğlu silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Olayın şüphelisi 38 yaşındaki K.K.nin Antalya’da saklandığını belirten Batman Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Antalya Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekipleriyle önceki gece 01.00 sıralarında operasyon düzenledi. Şüpheli K.K. saklandığı yerde yakalandı. Sağlık kontrolünden geçirilen K.K.’nin polise yakalanma korkusu yüzünden sürekli yer değiştirdiği ve hiçbir iş yapmadığı belirlendi. K.K.’nin Antalya Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerin ardından Batman’a gönderileceği belirtildi.

KIRAÇ: “OLAYDA BİR FİRARİ KALDI”
Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, 4 yıl önce yaşanan olayla ilgili 10 kişinin yakalandığını söyledi. Olayla ilgili bir kişinin firarda olduğunu belirten Kıraç, şunları kaydetti: “Ekiplerimiz uzun süre bu olayda firarı olanların peşindeydi. Şüpheli K.K., ekiplerimizin takibi sonucu ele geçirildi. Yine olayla ilgili olan bir şüpheli kaldı. Bu şüphelinin de yakalanması için gerekli çalışmalar sürüyor. Şu ana kadar olayla bağlantısı olan 10 kişi tutuklu durumda. Firardaki kişinin de yakalanılmasına çalışılıyor.”
 (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim