İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ve Zahide Yetiş katıldığı fenomen Şırdancı Mehmet’in Batman’daki şubesinin açılışında izdiham oluştu. Birçok sosyal medya fenomeninin de katıldığı açılışta kurbanlar kesildi

KALABALIK TOPLULUK KATILDI
İstanbul ve bazı ülkelerde şubeleri bulunan Şırdancı Mehmet’in Güneydoğu’daki ilk şubesi Batman’ın modern semti Gültepe’de açıldı. İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Sait Hatipoğlu, Zahide Yetiş ve sosyal medya fenomenlerinin katıldığı açılışta izdiham oluştu. Cumartesi günü yapılan açılış sıcak havaya rağmen ilgi gördü. Batman’daki STK-Oda temsilcileri ile bazı kurum müdürlerinin de katıldığı açılışta halaylar çekildi, kurbanlar kesildi. Açılışta konuşan televizyon sunucusu Zahide Yetiş; “Herkese sevgiler, selamlar ve hürmetler. Allah herkesin işini bereketlendirsin. Bedenin sağlığını çok eylesin, aşk isteyen aşk, mutluluk isteyen mutluluk, iş isteyene iş, çocuk isteyene evlat nasip etsin. Sizlerle beraber olmak çok büyük bir keyif, burada biliyorsunuz ben de bir yemek programı yarışmasını yapıyorum. En güzel yemeklerin, en çok izlenen yemeklerin sakatatlardan olduğunu görüyoruz. Mehmet şefimle çok güzel yemekler yaptık. O yemekleri bundan sonra artık burada tadacaksınız, yiyeceksiniz. Bu arada şırdan kilo yapmıyor” dedi.

“BATMAN GÜZELLEŞİYOR”
Daha sonra şube önünde toplanan kalabalık topluluğa seslenen Prof. Dr. Hatipoğlu ise; “Bugün sıcak ve Batman’ın güzel bir günü. Zahide hanımefendi ne duygular paylaştıysa ben de aynı duyguları paylaşıyorum. Şırdancı Mehmet şefin Türkiye’nin birçok muhtelif yerlerinde görünce seviniyoruz, bildiğim sevdiğim bir aile bugün hele hele Batman’da olmaktan dolayı son derece sevinçliyiz. Batman’ın her şeyi güzel, insanı güzel havası güzel, gelişmesi güzel, ana caddelerini çok beğendim. Kim yapmışsa emeği geçenlerden Allah razı olsun. Bu yeni müesseseyi Allah bereketlendirsin” dedi. Kurban kesimi ve duaların ardından şubenin açılışı yapıldı. Şırdancı Mehmet Sur, açılışa katılan tüm konuklara ve Batmanlılara teşekkür etti. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim