** BATSO, MÜSİAD, TÜMSİAD, Ticaret Borsası oda başkanları ve ASKON Derneği, ortak basın açıklamasıyla işadamı Necat Nasıroğlu’nun malikanesine yapılan saldırıyı kınadı.

 

STK’LARDAN ORTAK TEPKİ

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan vekili Sedat Güneş, MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, TÜMSİAD Batman Şube Başkanı Nezir Yeşilyurt, Batman Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı M.Şah Çakar ve Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Başkanı Selman Nasıroğlu’ndan oluşan STK temsilcileri, Batmanlı işadamı Necat Nasıroğlu'nun evinin bahçesine atılan ses bombası saldırısını ortak açıklamayla kınadı. Açıklamada: “Uzun yıllardır bölgemizde faaliyet gösteren ve şehrimizin kalkınmasında önemli katkıları bulunan Necat Nasıroğlu ve ailesinin ikametgahına yapılan ses bombalı saldırıyı Batman iş dünyası olarak nefretle kınıyoruz” denildi.

 

“BÖLGENİN GELİŞMESİ İSTENMİYOR”

Açıklamanın devamında özetle şöyle denildi: “Çözüm süreci içerisinde bulunduğumuz bu dönem itibari ile karanlık odak merkezleri tarafından gerçekleştirilen bu saldırı bölgemize yatırım yapmak isteyen ve yatırımı devam eden iş adamlarımızda ayrıca ciddi endişeler uyandırmıştır. Kalkınmanın önünde duran bu karanlık güç odakları Batman’ın ve bölgenin gelişmesini yürüttükleri bu faaliyetler ile engellemeye çalışmaktadırlar. Bu tür faaliyetlerin hiçbir zümreye katkısının olamayacağı aşikârdır. Bu itibarla derin üzüntü ile karşıladığımız bu saldırının bir daha tekrarlanmamasını ümit ediyor, yatırımların ve iş adamlarının tüm kesimler tarafından kayıtsız şartsız desteklenmesini bölgenin sosyo-ekonomik kalkınması adına Batman iş dünyası adına temenni ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim