Yol asfaltlama-doğalgaz şebekesi kent merkezini şantiyeye çevirdi

Kış hazırlığı

**Turgut Özal Bulvarı’ndaki yeni vizyon çalışmaları kapsamında güzergahın bir bölümü beton asfaltla kaplandı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tekik, asfaltlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi.

** Gültepe ve Belde mahallelerini doğalgazla buluşturan SİBADAŞ Doğalgaz Bölge Müdürlüğü, GAP mahallesinde de şebeke çalışmalarına start verdi.

ŞANTİYE GİBİ

Havaların serinlemesi Batman’da asfaltlama çalışmaları ile doğalgaz şebekesini hızlandırdı. Turgut Özal bulvarında vizyon çalışmaları kapsamında tamamlanan güzergahın bir bölümünde beton asfalt serimine başlayan Belediye ekipleri geceli-gündüzlü çalışıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tekik, asfaltlama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü söyledi. Çalışmaların tamamlandığı Turgut Özal bulvarı’nda trafiğe kapanan yolun açılması için beton asfalt serimine dünden itibaren başladıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Tekik; “Yağış mevsimi öncesinde güzergahtaki çalışmaların tümü bitmiş olacak. Kentin dört bir yanında olduğu gibi Turgut Özal Bulvarında da ekiplerimiz geceli-gündüzlü çalışıyor” dedi.

DOĞALGAZ ŞEBEKESİ GAP’TA

Batman’ın gelişen semtlerinden Belde ve Gültepe’yi doğalgazla buluşturan SİBADAŞ, GAP mahallesine de uzandı. Şebekenin Turgut Özal bulvarı’nın yan kolu konumundaki GAP semtine kaydırdıklarını ifade eden SİBADAŞ Bölge Müdürü Mustafa Yardımcı şöyle konuştu; “Daha önce söz verdiğimiz iki mahalle, bu yıl doğalgaz kullanabilecek. Bu mahallede oturan semt sakinleri abone işlemlerine başladı. Bölge Müdürlüğümüz açtığı ofiste abone için başvuruda bulunan konut sahiplerine kolaylık sağlıyor. Amacımız, yağışlar bastırmadan GAP mahallesindeki doğalgaz şebekesini de tamamlamaktır.”

Editör: TE Bilişim