“DENGELERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUK”
Deva Partisi, Batman’daki teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdı. Partinin il yönetimi, merkez ilçe ve Sason teşkilatı açıklandı. İl Başkanı Melik Müjdeci, kurucu heyet üyelerinden avukat Ferda Ayış, iş insanları Turan Songur, Sedat Erpolat ve Veysel Tekin, Batman il yönetimini belirledi. Toplumun her kesiminin yönetimde temsil edildiğini dile getiren DEVA Partisi İl Başkanı Melik Müjdeci, halkı kucaklayan bir ekiple Batman’a hizmet edeceklerini ifade etti. Müjdeci, şöyle devam etti: “Batman için her zaman en iyi ve en güzeli yapma uğraşı içerisinde olacağız. İl yönetimimizin şehrimize, partimize hayırlı olmasını diliyorum. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte önümüzdeki dönem içerisinde çok güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Bu listeyi yaparken de Batman'ın dengelerini gözeterek yaptık. Meslek gruplarına bakıldığında da, dengeli bir dağılım olduğu görülecektir.”

31 KİŞİLİK İL YÖNETİMİ
Melik Müjdeci başkanlığındaki Deva Partisi’nin Batman il yönetimi ise şöyle; “Abdulhekim Aslan, Abdulkerim Akgül, Ahmet Mazlum Demir, Ahmet Nasıroğlu, Betül Kızılkan, Bilal Kayran, Burak Akın, Bülent Kurt, Devran Karaer, Durmaz Adanır, Ekrem Bilgir, Ferda Ayış, Halil Özdemir, Mesut Çelik, İsmail Soysal, Kamuran Ekmen, Mahsum Günaydın, Mehmet Akdağ, Metin Çulha, Muhammed Atilla, Murat Sayın, Özlem Türk, Recep Gündüz, Sadettin Vergili, Sait Avşar, Sedat Erpolat, Siraç Bulut, Turan Songur, Vefa Kavşut, Yaşar Yiğiz.”

MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ DE BELİRLENDİ
Bir süre önce Şehmus Yılmaz’ın merkez ilçe başkanlığına getirildiği Deva Partisi’nde merkez ilçe teşkilatı ise şu isimlerden oluştu: “Ali Aymaz, Ali Gidici, Bayram Turan, Cengiz İnançlı, Cihad Bozkurt, Doğan İzgi, Hamza Aydın, Hasan Güyıldar, Kaddafi Baktaş, Mahmut Dayanç, Mehmet Salih Kavak, Muhsap Demir, Mustafa Orun, Mustafa Taş, Nevzat Yolcu, Nurullah Al, Nusrettin Kara, Selvihan Avşar, Sema Ramanlı, Şahin Güngör.”

SASON TEŞKİLATI AÇIKLANDI
Veysel Tekin’in Sason ilçe başkanlığına getirildiği ilçe teşkilatı da şöyle; “Abdullah Aydemir, Cuma Doğan, Fikret Kılıç, Fırat Erdem, Hanifi Yıldırım, Mehmet Remzi Akın, Zülkif Aktaş, Nahit Ömray, Tarık Barış, Songül Kılıç, Ayşe Akboğan.”

Editör: TE Bilişim