**Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti, önümüzdeki hafta İl oluşunun 26. Yıldönümüne ‘merhaba’ diyecek olan Batman’da ‘Kent, Yaşam ve Medya’ konulu panel düzenliyor. Panelin konuşmacıları tecrübeli gazeteciler.
NEREDEN NEREYE
1955’te Belde, 1957’de ilçe ve 1990’da Türkiye’nin 72. İl’i olan Batman, il oluşunun 25 yılı geride bırakacak il yıldönümü arifesinde önemli bir panele ev sahipliği yapacak. Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti, Cumartesi günü Kültür merkezi küçük konferans salonunda yapılacak ‘Kent, Yaşam ve Medya’ konulu panelin hazırlıklarını tamamladı. 14 nüfuslu İluh’tan kent merkezi nüfusu 500 bine çıkan Batman’ın ‘dünü ve bugün’ün konuşulacağı panele seçkin konuklar davet edildi.
DURAN, ALPMAN VE YİRMİBEŞOĞLU
Cumartesi günü saat 13.30’da düzenlenecek panele tecrübeli gazetecilerden Ragıp Duran, Nazım Alpman ve hukukçu Vildan Yirmişoğlu’nun da aralarında bulunduğu konuklar, Batman’ı masaya yatıracak. BGYC Yönetim Kurulu’nun açıklamış, ‘Batman buluşmaları’ kapsamında önemli aktivitelerin düzenlemeye devam edeceğini belirterek; “Önümüzdeki hafta Batman İl oluşunun 26. Yılına girecek. Bu önemli gün arifesinde duayen gazetecileri Batman’da konuk etmenin heyecanını yaşıyoruz” dediler.

Editör: TE Bilişim