Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkanı Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş ve bazı partililerle birlikte Batman Çağdaş’ı ziyaret ederek, 39. Yayın yılını kutladı. Ziyarette gündeme dair açıklamalarda da bulunan Özdemir, son aylarda temel gıda ve yakıta yönelik zamlara değindi.

Milletvekili Özdemir; “Dünya genelinde enflasyon söz konusu. Rusya-Ukrayna savaşı da ekonomik sıkıntılara neden oldu. Daha önce de ülkemizi döviz kuruyla vurmaya çalıştılar. Bu süreçte arz-talep dengesini korumak gerek. Savaştan ötürü dünya genelinde yaşanan sıkıntıları iç siyasette kullanmak etik değil” dedi.

“SAVAŞLAR EKONOMİ ÜZERİNDEN YÜRÜTÜLÜYOR”
Batman Milletvekili Ziver Özdemir, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Akif Gür, İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş ve bazı partililerle birlikte kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş’ı ziyaret ederek 39. Yayın yılını kutladı. Gazetemiz yöneticileri Arif Arslan ve Barış Arslan ile bir süre görüşen Özdemir, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Gıda ürünleri ile akaryakıta yönelik artışları değerlendiren Milletvekili Özdemir; “Artık dünyada savaşlar ekonomi üzerinden yürütülüyor. Tüm dünyada yaşanan ekonomik sıkıntılar var. Yaşanan süreçler haliyle Türkiye’yi de etkiliyor. Bu süreçte arz-talep dengesini muhafaza etmek gerek. Savaş nedeniyle sadece Türkiye’de olumsuzluk varmış gibi algı oluşturmak doğru değil. Bu gelişmeleri iç siyasette kullanmak etik değil” dedi.

“MİLLETİN TALEBİ YÖNÜNDE HAREKET EDİYORUZ”
20 Yıllık Ak Parti iktidarında vatandaşın talebi yönünde hareket ettiklerini de belirten Özdemir, şöyle devam etti; “20 Yıllık süreçte elbette her yıl dört dörtlük olmadı ama öyle olması için gayret sarf ediyoruz. Vatandaşlarımızın eleştirilerini her zaman ön planda tutuyoruz. Milletin talebi yönünde hareket ediyoruz. İhtiyaçlar hiçbir zaman bitmez. Şehrimizin tüm sorunları gündemimizde. Batman’ın hak ettiği yatırımlarla buluşması için tüm kadrolarımızla birlikte gayretlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim