**Gezisinin son durağı olan Özgür-Der yöneticileriyle bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç; “Mükemmel bir külliye binanınız var. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi. 
MODERN BİNAYA ÖVGÜ
Önceki gün Batman’da bir dizi temaslarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gezisinin son durağı Özgür-Der’deydi. Bahçelievler mahallesindeki Özgür-Der’in bulunduğu yeni külliye binasını ziyaret eden Arınç’ı, Özgür-Der Şube Başkanı Mehmet Şat ve yöneticiler, karşıladı. Milletvekili Ziver Özdemir’in de eşlik ettiği Arınç, Şube Başkanı Şat ve Özgür-Der üyeleriyle bir süre sohbet etti. Dernek yöneticileriyle sohbet eden Arınç; “Mükemmel bir külliye binanınız var. Emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.
“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”
7 Haziran seçimleriyle tekrar yollarına devam edeceklerini belirten Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü; “Özgür-Der’de arkadaşlarımızın yaptığı çalışmalarla Batman halkının imam ve Kur’an hizmetlerinde gösterdikleri fedakar çalışmalarına teşekkür ediyorum. Türkiye’de 78 milyondan 75 milyonu bu hizmetlerden memnunsa, tarafsız ve adaletli bir yönetim sergilediğimizi düşünüyorsak bunları da kabahat olarak yok sayamayız. Bizim adımız adalettir., adalettin ayrılmamayız. Bu seçim diğer seçimlerden çok daha önemli hale geldi. Şer odakları ‘hükümet olacak ama zayıf olsun güçsüz olsun. Bir ayağı çukurda olsun, dayansak yıkılabilecek kadar zayıf olsun’ mantığıyla seçim kampanyasını sürdürüyor.”


Editör: TE Bilişim