**Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, Milletvekili Ziver Özdemir ve bazı il yöneticileriyle birlikte yapımı tamamlanan 36 ofis ve 5 laboratuarın yer aldığı Teknokent binasında incelemelerde bulundu.

BATMAN’IN TEKNOLOJİ BÖLGESİ
Batman Üniversitesi Batıraman yerleşkesinde yapımı tamamlanan 2 katlı teknokent binasında beraberindeki heyetle incelemelerde bulunan Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, binadaki eksikliklerin giderilmesini istedi. Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, Rektör Prof. Dr. İdris Demir, Başsavcı Murat Şahingöz, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve Teknokent Genel Müdürü ile binayı inceleyen Vali Canalp, yer isteyen firmalara kolaylık sağlanmasını istedi.

3 FİRMA YERLEŞTİ
Yönetim katının yanı sıra girişimci firmalar için kiralanabilir 36 adet ofis, 2 adet kuluçka ofisi, 5 adet laboratuvar ve 3 adet atölyesi bulunan Teknokent binasına şimdiye dek 3 firma yerleşti. Heyete eşlik eden BATSO Başkanı Abdulkadir Demir; “Daha önce Teknokent yönetim kuruluna başvuran yazılı firmalarının yer talebini tekrar hatırlattık. Şu anda 3 firma teknokente yerleşmiş durumda. Üniversite ile iş dünyası arasında iş birliğini artıracak olan Teknokent’in iş dünyası ile üniversitemizi bir araya getirerek yeni projelerin önünü açmaktır” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim