“İŞ DÜNYASININ SAYGIN İSİMLERİYLE YOLA ÇIKTIK”

9 yıldır çeşitli kademelerinde yer aldığı BATSO’da resmen Başkanlık adaylığını açıklayan Değişim ve Yenilik grubu adayı Celil Demir, iddialı konuştu. Başkan adayı Celil Demir, “Bu kez güçlü bir grupla yola çıktık. Grubumuzun adı da Değişim ve Yeniliktir. İş dünyasından saygın isimlerle yola çıkıyoruz. Tamamen yenilikçi ve değişimden yana olan bir kadroyla bu yola baş koyduk. Amacımız,  Batman Ticaret ve Sanayii'nde yenilik ve değişimin yolunu açmaktır. Statükocu ve eski gelenekleri geride bırakıp Batman'ın geleceğine yön vermektir” dedi.

“BATSO ÜYELERİ SANDIK BAŞINA GİTMELİ”

Önümüzdeki Ekim ayında yapılacak olan seçimlerin önemine işaret eden Başkan adayı Celil Demir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yaklaşık 6 bin üyenin kayıtlı olduğu odanın seçimi, iş dünyası ve Batman için çok önemlidir. Her üyemizin demokratik hakkı olan oyunu kullanmasını özel istirham ediyoruz. Her üyemiz iradesini ortaya koyup seçime katkıda bulunmalıdır. Her yere değişim şart. Şimdi değişim zamanı.”

“ŞEHRİN ÇIKARI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Samimiyet, şeffaf ve dürüstlük ilkesiyle oda çalışmalarını daha ileriye seviyeye taşımak için bu yola girdiklerini ifade eden Celil Demir, Batman'ın bütün kurumları ile ortak çalışma kültürünü yaygınlaştırıp, ihracatta öne çıkan sektörleri destekleyeceklerini sözlerine ekledi. Demir, “yerel, bölgesel ve merkezi tüm paydaşlarla istişare içinde olup şehrin en önemli kurumlarından biri olarak, hiçbir gücün etkisi ve baskısı altında kalmadan, sadece üyelerimizin dolayısıyla şehrimizin çıkarları için çalışmayı istiyorum. Bu inançla, üyelerimizin sorun ve istekleri için var gücümle çalışacağımdan emin olabilirsiniz. Odamıza kayıtlı çevre ilçe ve beldelerdeki üyelerimiz için de aynı duyarlılık içinde olacağımızı özellikle belirtmek isterim” dedi. (Reşat Yiğiz)

Editör: TE Bilişim