KAMPANYANIN BÖYLESİ…
Yaklaşık 20 bin seçmenin olduğu Batman Kültür mahalle muhtar adaylarından İlyas Tezdiğ, kampanyanın son iki haftasında seçmenlere ulaşabilmek için ilginç yöntemlere başvurdu. Bazı genç seçmenler, muhtar adayı İlyas Tezdiğ’in fotoğraflarının yansıdığı afişleri sırtlarına yansıtmaları mahallede günün konusu oldu. ‘Yürüyen afiş’ olarak bilinen kampanyada muhtar adayı Tezdiğ’in afişlerinde; “Yeni bir aday, yeni bir gelecek, daha güzel bir kültür için hep beraber çalışalım” yazısı dikkat çekiyor.

“GAP, çiçek gibi olacak”

GAP Mahallesi muhtar adayı Reşat Çiçek, göreve geldiği takdirde mahallenin çiçek gibi olacağını söyledi. Çiçek, şöyle konuştu: “GAP mahallesi Batman’ın gelişen semtlerindendir. Merkezi konum olduğumuzdan özellikle besicilerden kaynaklanan koku, kanalizasyon ve diğer altyapı sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Seçmenlerin desteğiyle mahallemizi daha yaşanılır hale getireceğiz.”



Fidan, ev ziyaretlerinde

Şafa mahallesi muhtar adayı Ahmet Fidan, ev ziyaretlerine ağırlık verdi. Seçmenlerin ilgisine teşekkür eden Fidan: “Seçim kampanyası boyunca mahallelinin ilgisiyle karşılaştım. Desteklerine teşekkür ediyorum. Mahallenin sorunlarını yakından biliyorum. Seçmenlerle fikir alışverişinde bulunuyorum. Göreve geldiğim takdirde sorunları el birliğiyle çözeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim