**Sason’un SP’li Belediye Başkanı Cuma Uçar, bir yandan tebrikleri kabul ediyor bir yandan da yapılacak çalışmaları gözden geçiriyor.

“YERELDE İŞLEYİŞ OTURACAK”
Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, yeni dönem için umutlu konuştu. Tebrikleri kabul etmeye devam eden Başkan Uçar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sanatçı Berdan Mardin’in konseri için Sason’a getiriyor. İlçenin sosyal aktivitelerle de gündeme geleceğini ifade eden Belediye Başkanı Cuma Uçar, “Her şeyden önce yerel yönetimde işleyişi oturtacağız. Yapacağımız çok çalışma var. Önümüzdeki aydan itibaren hızlı bir çalışma temposuna start vereceğiz” dedi.

“ÇEVRE ATIKLARDAN KORUNACAK”
Çöp atıklarını şimdiye kadar gelişi güzel alanlara atıldığına da işaret eden Başkan Uçar, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çöp atıkları için uygun bir tespit edeceğiz. Şu ana kadar çöplerin gelişi güzel alanlara atılması düşündürücüdür. Yakında oluşturacağımız bir yer de çöp deposu kuracağız. Bir atığı dahi çevreye atmayacağız. Amacımız çevreyi de çöp atıklarından arındırmaktır. Belediye’deki bazı sorunları el birliğiyle çözeceğiz.”

“ÜNİTE MÜDÜRLERİ OTURACAK”
Sason Belediyesi’nde 16 işçi, 7 memur ve 25 sözleşmeli personel bulunduğunu kaydeden Başkan Uçar; “Çalışanlarımızın alacaklarına da saygılıyız. Önceden imzalanmış bir toplu sözleşme var. Ancak Belediye’yi oturtmak için de tüm üniteleri güçlü bir hale getireceğiz. Bu yapılandırmayı da önümüzdeki günlerde tamamlayacağız. Amacımız Sason Belediyesi’nin tüm ünitelerini eksiksiz bir şekilde oturtmaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim