**Hemen her semtin taziye evine kavuştuğu Batman’da kaba inşaatı tamamlanan binalar, destek bekliyor. Şafak ve Akyürek mahallelerindeki taziye evlerinin hizmete açılması için gözler hayırseverlerde. 

STADYUM BİTİŞİĞİNDE TAZİYE EVİ
Batman’ın 44 Mahallesinin büyük bölümü taziye evine kavuşurken, inşaatları süren taziye evi binalarının bir an önce hizmete açılması için yardım kampanyası başlatıldı. 19 Mayıs şehir stadı bitişiğinde kaba inşaatı tamamlanan iki katlı binayı yıl sonuna kadar hizmete açmayı hedeflediklerini belirten bazı semt sakinleri; “Şafak Mahallesine gereksinim olan taziye evi yapıldı ama maalesef çalışmalar arzu edilen düzeyde değil. Kaba inşaatı tamamlandı. Şimdi sıra ince işlerde. Hayırseverlerin desteğini bekliyoruz” dediler.



AKYÜREK DESTEK BEKLİYOR
Batman’ın eski semtlerinden Akyürek, taziye evi binasının tamamlanabilmesi için yardım bekliyor. Hayırseverlerin desteğini alabilmek için dövizleri kentin dört bir yanına asan Akyürek semt sakinleri; “Taziye evi binasının inşaatı sürüyor. Hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var” dediler. Öte yandan Cudi Mahallesi ile 19 Mayıs semtlerinde yapımı süren taziye evleri inşaatları da yardım kampanyası başlatırken, Batman’ın büyük mahallesi olan Kültür ve Çamlıtepe semtlerindeki taziye evlerinin önümüzdeki günlerde tamamlanacağı bildirildi.

Editör: TE Bilişim