**Batman PTT Başmüdürlüğü, geçen yıl rekor ödeme yaptı. PTT Başmüdürü Teyfik Yaman, bir yılda 569 bin işleme imza attıklarını belirterek; “Çek, havale, sosyal yardım ve emeklilerin işlemleriyle toplam 80 milyon TL ödeme yapmayı başardık” dedi.
PTT’DEN DEV YATIRIM…
Batman PTT Başmüdürü Teyfik Yaman, 2013’te PTT Bank hizmetleri ile posta-kargo hizmetlerini birbirinden ayırdıklarını söyledi. Amaçlarının Batmanlılara daha kaliteli hizmet vermek olduğunu belirten Başmüdür Yaman; “Dağıtım hizmetlerini barakadan çıkarıp daha uygun bir yere getirdik. Eski binanın bulunduğu lojmanlarda tamamen yıkılacak. Yerine PTT Bank yapılacak. Şu anda lojmanlarında bulunduğu eski hizmet binasından ayrılmanın hazırlığındayız. Şafak mahallesinde geçen yıl satın aldığımız 3.5 dönümlük alana modern bir Başmüdürlük binasını gerçekleştireceğiz. Binanın projesi hazır. Temmuz ayında temeli atılması planlanan bina 2015’ün Eylül’ün de hizmete açılacak” dedi.


PTT’DE 80 MİLYON TL ÖDENDİ
Geçen yıl PTT’de 569 bin işleminin yapıldığına dikkat çeken Başmüdür Yaman, sözlerini şöyle sürdürdü; “Çek, havale, sosyal yardım ve emekli maaşlarına yönelik ödemelerde gişelerimizde toplam 80 milyon TL ödendi. Kent merkezinde ATM sayısını artıracağız. Zaman zaman PTT şubelerinde yaşanan izdihamı azaltmak için erkeklere mavi, kadınlara da pembe kart verilecek. Yeni binamız tamamlanıncaya kadar Şubat ayının ilk haftasında eski hizmet binamızdan 16 Mayıs şehir stadının bulunduğu binaya geçici olarak taşınacağız.” Bu arada Başmüdür Yaman, Batman ve ilçelerinde 10 şube de toplam 135 çalışanla hizmet verdiklerini belirterek; “İlimizin büyük ilçesi olan Kozluk’a da modern bir bina kazandıracağız” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim