** Batman Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Masum Padir, SİBADAŞ ve Belediye ile yaptıkları görüşmelerin ardından Kasım ayı sonunda Ziya Gökalp mahallesine doğalgaz verileceğini söyledi.

 

“SİBADAŞ VE BELEDİYEDEN SÖZ ALDIK”

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı ve Ziya Gökalp Mahalle muhtarı Masum Padir, doğalgaz sorunu yaşayan mahalle sakinlerine iyi haber verdi. SİBADAŞ ve Belediye ile görüştüklerini belirten Başkan Padir: “2014 Yılı başında SİBADAŞ Müdürü Mustafa Yardımcı ile yaptığımız görüşme neticesinde 2014 yılında mahallemize doğalgazın geleceğini ifade etmişlerdi. Ayrıca basında da bu manada beyanatları vardır. Bina sahipleri de bu değerlendirmeleri dikkate alarak binalarını doğalgaza uyumlu hale getirdiler. Ancak şimdiye dek SİBADAŞ’ın altyapı çalışmalarına başlamaması mahalle sakinlerimiz tedirgin etti” dedi.

 

“PÜRÜZLER GİDERİLDİ”

Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Padir, sözlerini şöyle sürdürdü: “SİBADAŞ’la yeniden yaptığımız görüşmede kendilerinin belediyenin iznine bağlı bazı pürüzlerin olduğunu söylediler. Bunun üzerine Belediye Eşbaşkanı sayın Sabri Özdemir ile yaptığımız görüşme neticesinde bu sorunu da çözüme kavuşturduk. Sayın başkana teşekkür ediyorum. Bu gelişmelerin ardından SİBADAŞ müdürümüz, yaklaşık bir hafta sonra mahallemize alt yapı çalışmalarını başlatacağını, akabinde de en geç Kasım ayı sonunda mahalleye gazı verecekleri sözünü verdiler.”

Editör: TE Bilişim