**Batman-Sason karayolu üzerindeki Hole termal, kür merkezi, açık ve kapalı havuzlarla konukları bekliyor. Tesis sahibi Aydın Yıldız, doğasıyla Hole termal kaplıcasının şifa dağıttığına dikkat çekiyor.
KAPLICADA DOĞA TURİZMİ
Batman’ın Kozluk ilçesine bağlı Taşlıdere köyündeki termal kaplıcalar, yaz mevsiminde şifa arayanlarla dolup taşıyor. 187 Yatak kapasiteli Hole termal otel, bu yıl hizmete açtığı kür merkezi, açık ve kapalı havuzlarıyla konuklarına ‘merhaba’ dedi. Restaurant, fırın ve yöresel yemeklerle yerli ve yabancı konuklara hizmet verdiklerini belirten Hole termal otel sahibi Aydın Yıldız; “Tesisimiz doğa turizmi için ideal bir mekan. Şifa olan kaplıca suyuna bölgedeki illerin yanı sıra Doğu ve İç Anadolu bölgesinden de bir çok konuk geliyor” dedi.
ŞİFALI SU 86 DERECEDE
Romatizma, eklem ağrıları, boyun fıtığı, kısmı felç ile mantarı olan hastaların şifa bulduğu 86 dereceyi bulan suyun olduğu termalde konukların rahat edebileceği modern bir tesis kazandırdıklarını belirten Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Taşlıdere kaplıcasındaki şifalı suyun yararının farkında olan bir çok kişi dört mevsimde de geliyor. Bu yıl tesisimizi daha da büyüttük. Kür merkezlerimiz ile açık ve kapalı havuzlar, konuklarımıza açık. Doğasıyla Taşlıdere termal kaplıcaları bölgenin doğa turizminin olmazsa olmazlarındandır.” (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilişim