GÖÇERLERİ DİNLEDİLER
Dağ-taş demeden seçim kampanyasını devam ettiren Halkların Demokratik Partisi Batman Milletvekili adayları Ali Atalan, Ayşe Acar Başaran ve Hasan Yağız, bu kez besici ailelerine konuk oldu. Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Demirbilek köyüne Hakkari’den konuk olan göçer ailelerin bulunduğu kıl çadırlarını ziyaret eden Milletvekili adayları Atalan, Başaran ve Yağız, göçer aileleriyle hatıra fotoğrafı çekti.
“SORUNLARA BİZ ÇÖZÜM OLACAĞIZ”

Çileli bir yaşamları olan göçerlerin sorunlarının çözümünün HDP’de olduğunu söyleyen HDP Batman 1. Sıra Milletvekili adayı Ali Atalan; “Göçer kardeşlerimizin ne çilelerle yaşamlarını sürdürdüklerinin farkındayız. Onları en iyi anlayan biziz. Kar, yağmur, çamur demeden yollara düşen göçerlerin daha rahat ve daha mutlu bir yaşamlarını sürdürebilmeleri için üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız” dedi.



“HER ADRESE ULAŞACAĞIZ”
Seçim kampanyası kapsamında Batman, ilçe, belde ve köylerinde her seçmene gideceklerini ifade eden Atalan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Gitmediğimiz adres kalmayacak. Yol güzergahlarındaki köy ve mezralarda oturanlardan da oy isteyeceğiz. Yerleşik yaşama henüz adapte olmayan göçerlerimizin de oylarına talibiz. Seçim kampanyamızda herkesin kapısını çalıp oyuna talipli olduğumuzu duyuracağız.”

Editör: TE Bilişim