**Karayolları çalışanları, çevre yollarındaki temizlik çalışmasını gece saatine kaydırdı. Gölgede gündüz 45 derecedeki sıcakta çalışamadıklarını belirten işçiler; “Karanlığın çökmesiyle birlikte geç saatlere kadar refüj ve kaldırımlardaki atıkları topluyoruz” dediler.

GÜZERGAHTA MINTIKA TEMİZLİĞİ
Karayolları Batman Şubesi çalışanları, mesai saatlerini gündüz yerine akşam saatlerine kaydırdı. Gölgede 45 derecedeki sıcak havada çalışma imkanını bulamadıklarını belirten Karayolları çalışanları; “Çevre yollarındaki mıntıka temizliğini daha çok karanlığın çöküşüyle birlikte akşam saatlerinde yapmayı kararlaştırdık. Refüjler başta olmak üzere kaldırımdaki atıklar ne varsa naylon poşetlere dolduruyoruz. Sıcakta çalışmak imkansız. Gece çalışmayı daha çok tercih ediyoruz” diye konuştular.





“REFÜJLERİ TEMİZLİYORUZ”
Gece çalışmaktan memnun olduklarını söyleyen Karayolları çalışanları, sözlerini şöyle sürdürdüler; “Dışarıda rahatlıkla 50 dereceyi bulan sıcaklıkta çalışmak imkansız. Mesai saatimizin geceye kaydırılmasına izin veren yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Refüj temizliği başta olmak üzere çevredeki kaldırımlarda atık bırakmıyoruz. Gün batımından gece yarısına kadar çalıştığımız oluyor. Karayolları kavşağından otogar bölümü arasındaki mesafede temizlik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”


Editör: TE Bilişim