**Fernas şirketler grubu, Hindistan'ta iki büyük ihale üstlenerek yurt dışına yöneldi. Fernas, Hindistan’da 3 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak.
DOĞALGAZ VE PETROL İŞLERİ

Dünya geneli 15 bin çalışanı bulunan Fernas şirketler grubu, Hindistan'ın en büyük ihalelerinin yapımını üstleniyor. Dünyada yaptığı önemli çalışmalarla adını duyuran Fernas, 100 milyon dolarlık Hindistan'da üstlendiği 360 kilometrelik doğalgaz boru hattını tamamladı. Fernas grubu ayrıca yine Hindistan'da ihale edilen ve maliyeti 415 milyon Dolar olan Petro Kimya tesisinin yapım ihalesini üstlendi. Yine Hindistan'ın doğu kısmında 70 milyon dolarlık doğalgaz boru hattı inşaatının ihalesini de üstlenmiş olan Türk Şirketi Fernas, Hindistan'da 3 binden fazla personel çalıştırıyor.

FERNAS BİRÇOK ALANDA İŞ YAPIYOR

Fernas Şirketler grubu, Katar, Hindistan, Irak, Bangladeş ve Umman Sultanlığı'nda bir çok önemli inşaat projesinin altına imzasını attı. Sürekli ve istikrarlı büyüme hedefi ile yoluna devam FERNAS İnşaat, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak endüstriyel tesisler, petrol ve gaz, enerji, karayolu, su, madencilik, telekomünikasyon ve bina yapım projelerinde sektörünün önde gelen firmalarından birisi haline gelirken Türkiye’yi dünyada temsil ediyor.

BANGLADEŞ'TE DE ÖNEMLİ BİR İHALE ÜSTLENDİ

Fernas, ayrıca Bangladeş'te 65 milyon Dolar maliyetli doğalgaz boru hattı ihalesini üstlenmiş durumda. Hindistan ve Bangladeş'te yapılan ihalelere Türk firması olarak sadece Fernas katılmakla birlikte dev dünya şirketleri ile kıran kırana mücadele ederek, ihaleleri üstlendi.  

Editör: TE Bilişim