**İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’ndeki ‘EMİTT 2015’ turizm fuarına Batman, damgasını vurdu. EMITT fuar merkezi ekibi, Batman’a oteller kategorisinde ‘en iyi ekip’ çalışmasıyla ödüle layık gördü.

 

OTELLER KATEGORİSİNDE ÖDÜL
İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılan ‘Emitt 2015 turizm’ fuarına katılan Batman, ödüllendirildi. EMİTT Fuarında ziyaretçilerin ilgi gösterdiği Batman standı dolup taşarken, ‘en iyi ekip ve otel’ kategorilerinde Batman ödüle layık görüldü. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Semra Güneş ile birlikte katılan Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, ödülü EMITT fuarındaki konferans salonunda aldı. Batman’ın ilgi gören stantlar arasında yer almasından ötürü duydukları sevinci dile getiren Aslanlı; “Valimiz sayın Azmi Çelik’in desteğiyle katıldığımız ve Belediyemiz, Ticaret Sanayi Odası, acentelerimiz ile otellerimizin de destek verdikleri İstanbul EMİTT fuarında iyi bir sınav verdik” dedi.

BATMAN STANDI RENK KATTI
EMİTT Fuarında Batman’ın iyi bir sınav verdiğini anlatan Aslanlı, şöyle devam etti; “Standımızı İtalya, Bahreyn, İngiltere, Bulgaristan, Rusya, Hırvatistan, Brezilya, Slovenya, Moğolistan, Beyaz Rusya, Özbekistan, Letonya, Karadağ, Almanya, Makedonya, Mauritus, Azerbaycan, Mısır, Fransa, Tunus, Yunanistan, Vietnam, Maldivler, Hindistan, Kore, Lübnan, Güney Afrika, Tayland, Seyşeller, Malta, Yemen, Gürcistan, Arjantin, Küba, Kuveyt ve İran’dan da konukların ziyaret etmesi bizi memnun etti. Turizm acenteleri ve otellerle bir araya gelerek Batman ve ilçelerinin tarihini, kültürünü ve turizmini konuştuk. EMİTT fuarında Batman’ın turizm tanıtımında önemli bir çalışmaya imza attığına inanıyoruz.” 

Editör: TE Bilişim