**Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’ni ziyaret eden Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay: “Hem gazetelerin birleşmesi hem de Batman Gazeteciler Cemiyeti’nin örnek bir binaya sahip olması beni memnun etti. Aynı zamanda SODES projesi kapsamında genç gazetecilere eğitim verilmesi de Batman basınının örnek çalışmalar içinde olduğunu gösteriyor” dedi.
ATALAY’A TİFTİK HALI
Batman Gazeteciler Cemiyeti’ne konuk olan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Batman basının örnek çalışmalarını övdü. Beraberinde BİK Şube Müdürü Mehmet Gönenç’le birlikte BGC’yi ziyaret eden Atalay’ı, BGC Başkanı Arif Arslan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Gazetelerin birleşmesiyle Batman basının daha da güçlendiğini ifade eden Genel Müdür Atalay; “Örnek bir binaya sahip olan ve genç gazetecileri SODES projesiyle eğiten Batman Gazeteciler Cemiyeti’ni kutluyorum” dedi. BGC Başkanı Arslan, Genel Müdür Atalay’a adının üzerine yazıldığı tiftik halı armağan etti.
BATMANLI YAZARLARLA TANIŞTI
Batmanlı yazar ve gazetecilerin buluştuğu Batman Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti’nde, Atalay yerel gazetelerin birleşmesiyle kalitenin daha da artırılacağına inandığını söyledi. Taraf gazetesinde Enver Sezgin, FOX Tv’den Ercan Gün, Habertürk’ten Özcan Tikit ve Yeni Şafak gazetesinden İdris Saruhan’la tanışan Genel Müdür Atalay; “Batman basının yanı sıra yaygın ve görsel medyada adından söz ettiren simalar bu güzel kentte iyi gazeteci yetiştirdiğini gösteriyor. Batman’dan iyi gazeteci yetişiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim