**Meşhur tavacı Orhan usta, Batman-Siirt çevre yolunda açtığı modern Bahçevan Ocakbaşı’nda damak tadı ızgaraları Batmanlılarla buluşturuyor. 


ÜNLÜ TAVACI ÇEVRE YOLUNDA
Uzun süre Turgut Özal Bulvarı’nda hizmet veren Bahçevan Ocakbaşı’nın yeni adresi Batman-Siirt çevre yolundaki TPAO Bulvarı oldu. Kısa bir süre önce modern mekanını Batmanlıların hizmetine açtıklarını söyleyen tavacı Orhan usta, saç tava başta olmak üzere içli köfte menüsüyle müşterilerine damak tadı veren ızgara çeşitlerini sunduklarını ifade etti. Hasankeyf başta olmak üzere bölgedeki tarihi mekanların fotoğrafları Bahçevan Ocakbaşı’nın dört bir yanını süsledi.
MODERN TESİS…

Müşterilerinin sakin ve rahat bir ortamda konuk edecekleri bir mekanı hizmetine açtıklarını belirten Orhan usta, şöyle konuştu; “15 kişilik tecrübeli kadromuzla kısa bir süre önce açtığımız Bahçevan Ocakbaşı’nda bahçesi ve çocuk alanları ile ailelerin dinlenebileceği bir mekanı hizmete açtık. Batmanlıları saç tava ve ızgara çeşitlerine davet ediyoruz. Hazal petrol bitişiğinde açtığımız Ocak başımızın resmi açılışını yakında yapacağız.”

Editör: TE Bilişim