*2007 yılından beri Batman Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten ve Bakanlık kararnamesiyle Ankara merkeze atanan Milli Eğitim Müdürü Şerif Akboğa’ya, Milli Eğitim personeli için veda yemeği verdi

 

AKBOĞA, “ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM”

Yedi yıl aradan sonra Milli Eğitim Müdürlüğü görevine veda eden Şerif Akboğa, “Ağır bir yükü birlikte omuzladık” dedi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Müfettişleri ile Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışanlar katıldığı veda yemeğinde konuşan Şerif Akboğa “2007 yılında kesişen yolumuzla birlikte sizlerle bir yükü kaldırdık, çok ağır bir yüktü. Zor çalışma şartları içinde bu ağır yükü birlikte omuzladık, birlikte taşıdık. Hep yanımda oldunuz, destek verdiniz, güç verdiniz. Sözün özü; ben sizlerden çok şeyler öğrendim. Hepinize müteşekkirim” diye konuştu.

ÇELİK; “ÖNEMLİ OLAN HOŞ BİR SEDA”

Veda yemeğinde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Akboğa’nın bugüne kadar yaptığı çalışmalara teşekkür ettiklerini belirtti. Çelik, şöyle konuştu; “Milli Eğitim camiası büyük bir aile ve her ailede olan acı ve tatlı anlar vardır. Biz müdürümüzü tatlı anılarla hatırlayacağız. Bugün birlikte yürüttüğümüz çalışma noktalanmış olabilir ancak yine kendisinin tecrübelerinden yararlanacağız. Gelecekte yine Milli Eğitim camiası altında başka çalışmalarda yollarımız tekrar kesişebilir. Asıl olan eğitim-öğretim hizmetlerini yürütürken, geride hizmet ve hoş bir seda bırakmaktır.”

Editör: TE Bilişim