**16 Mayıs şehir stadyumun zemini güneşli havalarda bile kalkıyor. Daha çok deplasman takımlarına yarayan kaygan zeminden yakınan Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları; “Ne yazık ki saha avantajımızı bu olumsuzluklar yüzünden kullanamıyoruz” diyorlar.
BERBAT ZEMİN
30 Yıllık Batman 16 Mayıs şehir stadının zemini, Batman’ın profesyonel ekibi Petrolspor’a yaramadı. Bu sezon sahasında oynadığı dört maçta galibiyet yüzü görmeyen Kırmızı-Beyazlı ekipte futbolcular, saha zemininden yakınıyor. Daha çok deplasman takımlarına yarayan zeminin iyileştirilmesini isteyen Batman Petrolsporlu yöneticiler; “Zemine bakıldığında mükemmel görünüyor ama teknik kapasitesi futbolcular, saha zemininde hem sakatlık geçiriyor hem de zorlanıyor. Evimizde oynadığımız maçlarda maalesef kötü zemin yüzünden futbolcularımız istediğimiz skorları alamıyor” dediler.




“YAĞIŞTA BERBAT OLUR”
Güneşli havalarda bile çim zeminin yer yer kalktığını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları ise şöyle konuştular; “Sahamızdaki başarısız sonuçlara mazeret aramıyoruz. Konuk ekibin futbolcuları da bizim gibi bu sahada mücadele ediyor. Ancak teknik kapasitesi yüksek futbolcuların top sürmesi oldukça zor. Zaman zaman sakatlık geçirdiğimiz de oluyor. Güneşli havalarda çimi kalkan stadımızda kış mevsimine denk düşen maçları nasıl geçireceğimizi şimdiden kara kara düşünüyoruz. Zemine genel bir bakım gerekiyor. Yeni stad da ancak önümüzdeki yılın son maçlarında biter.”

Editör: TE Bilişim