**Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez; “İç transferde bazı futbolcuların yüksek ücret talebi bizi şaşırttı. Oysa geçen sezon tüm futbolcuların alacaklarını eksiksiz ödedik” dedi.
“LİSTEMİZDEKİ TRANSFERLERİ YAPIYORUZ”
Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, yeni sezon öncesi Batmanlı futbolseverlerin şampiyonluğa oynayacak bir ekiple buluşacağını söyledi. Tecrübeli Teknik Direktör Mehmet Şahan’ın görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kulüp Başkanı Gülmez: “İç transferi tamamlamak üzereyiz. Birkaç futbolcunun yüksek ücret talebi bizi düşündürttü. Geçen yılın 1.5 katı ücret isteyen bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Oysa geçen yıl tüm futbolcuların alacaklarını zamanında ve eksiksiz ödedik. Transfer listemizdeki futbolcularla görüşüyoruz. Gerekli transferleri yapıyoruz” diye konuştu.
“YAKINDA TRANSFERLERİ AÇIKLAYACAĞIZ”
PTT 1. liginde de bazı futbolcularla görüşmelerinin devam ettiğini kaydeden Başkan Gülmez, şöyle devam etti; “Önümüzdeki sezon için güçlü bir ekip oluşturuyoruz. Teknik Direktörümüz Mehmet Şahan İstanbul’da. Transfer komitesiyle birlikte çalışmaları bizzat sürdürüyor. Bu hafta sonuna kadar bazı transferleri açıklayacağız. Her şeyden önce şampiyonluğa oynayacak güçlü bir ekibi oluşturmanın çabası içindeyiz. Geçen sezondan tecrübe edindik. Son anda kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kaçırmaya niyetimiz yok. İşe erken başladık. Haftalar öncesinden bazı transferleri gerçekleştirdik. Sırada önemli transferler var.”
“FUTBOLSEVERLER RAHAT OLSUN”
Batmanlı futbolseverlerin gelecek sezon için şampiyonluğa oynayacak bir takımı zevkle izleyeceğini ifade eden Başkan Gülmez; “Şimdiden spor kamuoyunda sanki şampiyonluğa oynayacak bir ekip oluşturmayacak gibi bir hava var. Kesinlikle hedefimiz şampiyonluk. Transfere daha süre var. Transfer komitemiz gerekli futbolcularla görüşüyor. Şartlarımıza uymayan futbolcularla da mukavele imzalamamız söz konusu olamaz. 3.ligde iyi kulüplerden biriyiz. Batman Petrolspor’a yakışan bir ekip oluşturuyoruz. Futbolseverler rahat olsunlar, önümüzdeki sezon 3.lig 1. grubun şampiyonu Kırmızı-Beyazlı ekipten başkası olmayacaktır” dedi.

Editör: TE Bilişim