** Yönetim kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Mehmet Şahan’la birlikte basının karşısına çıkan Petrolspor A.Ş. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez: “Tek düşüncemiz, 2. Lig’e çıkmak” dedi.

TRANSFERE 2 MİLYON TL

Batman Petrolspor A.Ş. yönetimi, yarın oynanacak Tire 1922 maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kulüp binasındaki toplantıya Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, yönetim kurulu üyeleri Hayrettin Gülmez, Şahabettin Yanar, İlhan Erken, Bülent Kurt, Reşit Kaygu ve Teknik Direktör Mehmet Şahan katıldı. İlk sözü alan Başkan Gülmez: “Geçen sezon 2. Lig kapısından döndük. Bu konudaki çabalarımızı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Bu sezon şampiyonluğa oynayacak yeni bir takım kurduk. Batmanlı futbolcularla birlikte 21 transfer gerçekleştirdik. Transfere 2 Milyon TL harcandı. Tek düşüncemiz 2. Lige çıkmaktır” dedi.

“60 BUSİNNES KART SATILDI”

Bu sezon başlattıkları businnes kart satış uygulamasında şu ana kadar 60 kartın satıldığını da belirten Başkan Gülmez: “Bu kulüp Batman’ındır. Bu kartların satışı için il yöneticileri ve işadamlarının kapısını çalıyoruz. 110 kartın 60’ını şimdiden sattık. Valimiz ve Belediye başkanlarımızdan da destek sözü aldık. Bu uygulamayla kulübe az da olsa bir kaynak oluşturmak istedik” diye konuştu. Geçen sezon yaşadıkları hakem hatalarına da dikkat çeken Gülmez, şöyle devam etti: “Ne yazık ki yanlış bir düdükle emeğimiz heba oluyor. Bu konuda lobicilik faaliyetleri çok önemli. Hakkımızın gasp edilmemesi için kulübün menfaatlerini her yerde dillendireceğiz. Bu konuda Batmanlı bürokratların da desteğini bekliyoruz.”

“MÜCADELEDEN KOPMAYACAĞIZ”

Takımın oyun sistemi hakkında bilgi veren Teknik Patron Mehmet Şahan ise şunları söyledi: “Sıfırdan bir takım kurduk. Transferde Başkanımızın büyük destekleriyle iyi isimleri kadromuza kattık. Haliyle uyum sorunumuz var ama bu mazeretin altına sığınmayacağız. Bu süreci öne çekerek mücadeleci futbolumuzu sahaya yansıtacağız. Batmanlı taraftarlardan tek isteğim Batman’a ilk kez gelen futbolcularımızı sahiplenmeleri. İyi bir motiveyle kısa sürede iyi şeylere imza atacağız. Kendim için bir destek istemiyorum. Bir şey üretmeden destek istemek kolaylıktır ama futbolcularımızın buna ihtiyacı var. Batman’ı 2. Lig’e çıkarmak için buradayız. Bu bilinçle mücadelemizi hem iç hem de dış sahada yansıtacağız.”

Editör: TE Bilişim