“1 Puana razı değilken, 3 puandan olduk”


**Bu sezon henüz sahasında galibiyet yüzü görmeyen Kırmızı-Beyazlıların, Pazar günü Bodrumspor’a uzatma dakikalarında yenilmesi taraftarı şok etti.

** Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ile İl yöneticilerine mahcup olduklarını belirten Teknik Direktör Tarık Yurttaş; “1 Puana razı değildik, 3 puandan olduk. Bireysel hatalardan puan ve puanlar kaptırıyoruz” dedi.

“BİREYSEL HATALAR PAHALIYA MAL OLUYOR”
Sahasında Düzce’ye puan kaptıran Kırmızı-Beyazlılar, bu kez üç altın puanı tepside Bodrumspor’a ikram etti. Maçın uzatma dakikalarında bireysel hatadan rakiplerine üç puan kaptırmanın üzüntüsü içinde olduklarını belirten Teknik Direktör Yurttaş, İl yöneticileri ile futbolseverlere galibiyet armağan edememenin burukluğu içinde olduklarını ifade etti. Sahalarında 5 puan kaybının olduğunu söyleyen Yurttaş; “Maalesef rakibimize bireysel hatalardan pozisyon verdik. Maçın uzatma dakikalarında ciddi hata yaptık. Kaleci degajından defansın hata yapmaması gerekiyordu. Hakem o pozisyona faul verebilirdi ama biz bu mazerete sığınmıyoruz” diye konuştu.
“FORVETTE SIKINTILIYIZ”
Özellikle gol yollarında sorun yaşadıklarını kaydeden Teknik Direktör Yurttaş, sözlerini şöyle sürdürdü; “İleri de top tutamayınca zorlanıyoruz. Yük tamamen orta sahaya biniyor. Daha çok pozisyon bulduğumuz halde rakiplerimiz hatalarımızdan ötürü puan ve puanlarla sahamızdan ayrılıyor. Sahamızda 5 puan kaybettik. Bunun telafasini de deplasmanda gidermek zorundayız. Bu Pazar, Pazarspor deplasmanında kaybettiğimiz puanlar için mücadele edeceğiz. Bodrumspor karşısında bir puana razı değilken, 3 puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Deplasmanlarda daha rahat futbol sergiliyoruz. İl yöneticilerimiz ile taraftarlar, Pazar günü sahayı doldurdu. 90 dakika susmadı ama onlara galibiyet edememenin burukluğu içindeyiz.”

Editör: TE Bilişim