** Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, takımının iyi olmadığını belirterek; “Geçen sene takımın iskeletini bozmakla hata yaptık. Kötü gidişatı sona erdirmek için devre arasını bekliyoruz” dedi.

“GİDECEKLER KENDİNİ BİLİYOR”
Ligde kötü gidişata bir türlü ‘dur’ diyemeyen Batman Petrolspor’da Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, devre arasını beklediklerini söyledi. Kötü gidişatı değerlendiren Başkan Gülmez: “Hiçbir futbolcunun bizde alacağı yok ama beklediğimiz futbol ve skor da yok. Sezon başında transferi hepimiz yaptık. İskeleti bozmamız yanlıştı, hataydı. Bize adam gibi futbolcular lazım. Devre arasında gidecek futbolcular kendini iyi biliyor. İyi bir takım değiliz. Bunu da inkar etmiyoruz” dedi.

“HERKES GİDER, ERKEN KALIR”
Sporseverlerin transfer komitesindeki İlhan Erken’e yönelik protestolarına da cevap veren Gülmez, şöyle devam etti: “Herkesin Genel Kaptan İlhan Erken’e yüklenmesi yanlıştır. Herkes gider ama İlhan Erken kalır. Geçen sezon bu takımın play-off döneminde o yönetimdeydi. Bu takımın kötü gitmesinde en çok üzülen yöneticilerden biri de İlhan Erken’dir. Başarısızlık varsa hepimizin başarısızlığıdır. İlhan Erken’i göndermekle sorun çözülmez. Ocak ayında nokta transferler yapacağız. O zaman da aşı tutmazsa ‘biz bu işi yapamadık, buyurun birileri gelip yapsın’ deriz.”

Editör: TE Bilişim