**Batman Petrolspor Teknik Direktörü Adnan Şentürk, Batman Çağdaş spor servisine özel açıklamalarda bulundu. Dardanelspor galibiyetiyle moral bulduklarını belirten Şentürk: “Derince mağlubiyeti nedeniyle üç gün uyuyamadım. Hak etmediğimiz bir yenilgi almıştık. Çok çalışıyoruz ve emeğimizin karşılığını almak istiyoruz” dedi.

 

** Dardanelspor galibiyetini sadece futbolcuların almadığını da belirten Şentürk, şöyle devam etti: “Galibiyette taraftarımızın, basının ve diğer bileşenlerin katkısı büyüktü. Başarı gelecekse hep beraber gelir. Petrolspor sevdalılarını kutluyorum.”

 

“3 GÜN UYUYAMADIM”

Dardanelspor galibiyeti sonrası Teknik Direktör Adnan Şentürk, Çağdaş’ın spor servisine konuştu. Play-off’a kalacaklarını belirten tecrübeli teknik adam Şentürk: “Dardanel maçının ilk yarısında özellikle rakibimizi frenlemeye yönelik kontrollü bir futbol sergiledik. Yediğimiz gol ekibimizi devre arasında ateşledi ve istediğimiz galibiyeti aldık. Kısa sürede değişim yaşıyoruz. Hem skor anlamında hem de daha iyi futbol anlamında değişim içindeyiz. Play-off’a kalacağız. Önceki hafta Derince deplasmanında hak etmediğimiz bir yenilgi aldığımızda üç gün boyunca sabahlara kadar uyuyamadım. Garip bir maç kaybetmiştik. Bunu takıma yansıtmadım ama hak etmediğimiz bir mağlubiyet uykumuzu kaçırmıştı. Çok çalışıp kalan 12 final maçına odaklandık” dedi.

 

“İSTİKRARI YAKALAYACAĞIZ”

Takıma özgüvenin de geldiğini ifade eden Teknik Patron Şentürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir kişiyle başarı gelmez. Başarı, birlik beraberlikle gelir. Dardanel maçında futbolcularımıza, taraftar da basın da büyük destek verdi. Tribünlerin dolması takımımızı ateşledi. Galibiyette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çünkü onlar gerçek Petrolspor sevdalılarıdır.” Bir günlük iznin ardından Kilimli deplasmanının hazırlıklarına da başladıklarını belirten Şentürk: “Deplasmanda savunma oynatmam. Bu hafta Kilimli deplasmanında kazanmak için sahaya çıkacağız. İstekli ve arzulu futbolumuzu deplasmanda da göstermenin zamanı gelmiştir. Dardanelspor galibiyetinin anlamlı olması için Kilimli‘yi evinde yenmeliyiz. İstikrar yakalamak lazım” diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim