** Batmanlı tecrübeli teknik adam Orhan Kapucu, bayram ziyareti nedeniyle geldiği memleketinde kentin ilk günlük gazetesi Çağdaş’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Petrolspor yöneticilerini de ziyaret eden Kapucu, teknik heyetle de bir araya geldi.

PETROLSPOR’A BAŞARI DİLEDİ
2015-2016 Futbol sezonunda Batman Petrolspor’u çalıştıran tecrübeli Teknik Direktör Orhan Kapucu, Batman Çağdaş’ı ziyaret etti. Yöneticimiz Barış Arslan ile sohbet eden Kapucu, bayram ziyareti kapsamında geldiği kentte Petrolspor’un yeni yönetimine de başarı diledi. Kırmızı-beyazlı ekibin idmanını da ziyaret eden Kapucu: “Batman Petrolspor bizim yuvamız. Yeni Kulüp Başkanı Ekrem Konaç’a yürekten başarı diliyorum. Kendisi de Petrolspor sevdalısı. İdmanı ziyaret ederek, yeni yönetime ve teknik heyete başarı diledim. Yeni bir ekip kurulmuş. Sabır gerekiyor. Umarım Petrolspor bu sezon özlem duyduğu başarılara imza atar. Bu anlamda Batman kamuoyunun da destek sunması gerekiyor” dedi. İdmanını izlediği Kırmızı-beyazlı ekibi de değerlendiren Kapucu, şöyle devam etti: “Baştan sona yenilenen bir ekip. Bu anlamda takımın oturması için zaman gerek. Özellikle kaleci transferinin olması gerektiğini düşünüyorum.”

“DÖNEMİMİZDE CİDDİ SIKINTILAR VARDI”
Petrolspor’u çalıştırdığı dönemde yaşadığı sıkıntılıları da anlatan Kapucu, sözlerini şöyle sürdürdü: “18 Yıllık teknik direktörlük deneyimim var. Kariyerim ortada. O dönemde Petrolspor’u şampiyon yapmak niyetiyle takımın başına gelmiştim. Fakat Petrolspor’un maddi açıdan en kötü dönemine denk geldik. Futbol kulüplerinde maddi sıkıntılar varsa başarıya ulaşmak neredeyse imkansız. Bu sezon da 3-4 kulüpten ciddi teklifler aldım ama maddi sıkıntıları olan kulüpler olduğundan takım çalıştırmayı kabul etmedim. Ancak ben Batman milliyetçisiyim, Petrolspor da kentin takımı. Formasını giydik. Gerekli fedakarlıkları zamanında yaptık. Her zaman da yapmaya hazırız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilişim