** Son iki haftadır maç yapmayan Batman Petrolspor, yarın deplasmanda Van Büyükşehir’e konuk olacak. Maçın başlama saati; 12.30...

ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYOR
Fikstür gereği iki hafta önce ‘bay’ olan, ardından Bergama maçı ertelenen Batman Petrolspor, yarın Van Büyükşehir’e konuk olacak. Sarı kart cezalıları Sabahattin ve Taner’in dışında eksiğin olmadığı Kırmızı-beyazlılarda hedef, ikinci yarıdaki çıkışı sürdürmek. Dirençli bir rakip karşısına çıkacaklarını belirten Kırmızı-beyazlı ekibin Teknik Direktörü Cengiz Seçsev: “Van’a puan ya da puanlar hesabıyla gidiyoruz. Zorlu bir deplasmana çıkıyoruz. Ancak deplasmanlarda kazanmayı öğrenen bir ekip oluşturduk. Ligde üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz” dedi.

TARAFTARLAR DESTEKLEYECEK
Petrolspor’u, Van deplasmanında Batmanlı futbolseverler yalnız bırakmayacak. Bir grup taraftar, kendi imkanlarıyla Van’a gidecek. Takımlarından iyi futbol ve iyi sonuç beklediklerini belirten bazı taraftarlar: “Petrolspor ligin ikinci yarısında toparlandı. Son haftalardaki galibiyetlerle play-off umudumuz arttı. Takımımızı Van’da yalnız bırakmayacağız. Sahadan galibiyetle ayrılan ekip biz olmak istiyoruz. Futbolculara güvenimiz tam” dediler.

Editör: TE Bilişim