**Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Batman Petrolspor’a transfer olan futbolcular; “Batman’ı böyle bilmiyorduk. Buradaki ortam ve tesisleri görünce Batman’a hayran kaldık” diyorlar. Kırmızı-Beyazlılar, Pazartesi Afyon’un yolunu tutacak.
YENİ TRANSFERLER ŞEHRİ SEVDİ
Kadrosunu yeni sezon öncesi güçlü isimlerle güçlendiren Batman’ın 3. Lig temsilcisi Petrolspor, şimdi de kampa gitmenin hazırlığında. Pazartesi günü Afyonkarahisar’a gidecek olan Kırmızı-Beyazlılara Vali Ahmet Deniz moral verdi. Teknik Direktör Hasan Vezir ve yardımcıları nezaretinde sıcak havalara aldırış etmeden çalışmalarını sürdüren Kırmızı-Beyazlıların yeni transferleri de şehre çabuk uyum sağladı. Kahramanmaraş, Aydın, İstanbul ve Ankara bölgesinden gelen yeni transferler; “Batman’ı böyle bilmiyorduk. Buradaki sıcak atmosfer bizi büyüledi. Tesislerden tutun da kulüp yöneticilerinin fedakarlığı bizi buraya içten bağladı. İyi ki de tercihimizi Batman Petrolspor’dan kullandık” dediler.   




AFYON’DA 12GÜNLÜK KAMP
Pazartesi günü serin bölge olan Afyon’a gidecek olan Kırmızı-Beyazlı ekibin 4 hazırlık maçı yapacağı belirtildi. 3. Lig 2. Grup dışındaki takımlarla özel maç yapacaklarını belirten Teknik Direktör Hasan Vezir; ”Batman’da ilk etap kampını tamamladık. Şimdi hedefimiz Afyonkarahisar’da uyum sağlamaya yönelik hazırlık maçlarına ağırlık vermek. Kamp dönüşünde de Diyarbakır’da da bir hazırlık maçı düşünüyoruz. Bu konuda kesinleşmiş bir tarih yok. Eksiklerimizi hızla gideriyoruz. Başta Kulüp Başkanımız Aydın Gülmez ve yönetim kurulu üyelerine bu sıcak ortamı bize sağladığı için teşekkür ediyoruz. Batman’a yakışan bir ekip oluşturmanın gayreti içindeyiz.” 


Editör: TE Bilişim