PETROL, KENTLE BÜTÜNLEŞİYOR

Batman Petrolspor, Düzyurt galibiyetinin ardından kente indi. Kırmızı-Beyazlı ekibin yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular, dün Mezopotamya Oteli sahibi Mehmet Emin Çelik’in konuğu oldu. Takımı otel önünde karşılayan Çelik, “Batman Petrolspor, Batman’ın tanıtımında önemli bir rol alıyor. Takımımıza sahip çıkmayı bir görev biliyoruz. Hem Petrolspor’u hem de Batman’a gelen konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamaya devam edeceğiz. Petrolspor, 2. Lige çıkarsa bir futbolcunun transferini ben karşılayacağım. Batman için yüreğini ortaya koyan futbolcularımızı kutluyoruz. Bundan sonra da desteğimiz artacak” dedi.

 

MAĞAZA AÇILIŞINDAYDILAR

Petrolsporlu futbolcular daha sonra Batman Park karşısındaki yeni Lee mağazasının açılışına katıldı. Mağaza sahibi Şeyhmus Ataş ve elemanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Petrollü yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, alışveriş yaptı. Futbolculara indirim uygulayan Ataş; “Batman Petrolspor’u lider Düzyurtspor’u yenmesinden dolayı kutluyorum. Petrolspor’un maçlarını yakından takip ediyoruz. Petrolspor bu kente tekrar futbol heyecanı getirdi. Futbolcuların Antalya deplasmanından galip döneceklerine inanıyorum” diye konuştu.

 

“BATMAN’LA BÜTÜNÜZ

Kırmızı-Beyazlı ekibin İkinci Başkanı Hayrettin Gülmez, takımlarına her geçen gün artan işadamları ve esnafların desteğine teşekkür etti. Takımın kente bütünleştiğini belirten Gülmez, şöyle konuştu; “Batman Petrolspor A.Ş, kenti iyi tanıtma konusunda etkin bir rol üstlenmiştir. Takımımıza destek veren başta taraftarlarımız olmak üzere esnaf ve işadamlarına teşekkür ederiz. Gerek maçlarımızda gerekse hafta içi bizleri mekanlarında ağırlayan işadamlarımız futbolcuları iyi motive ediyor. Bu takım Batman’ındır. Başarıda herkesin katkısı vardır.” 

Editör: TE Bilişim