Batman Beşiktaş Futbol Okulu’nda genç yetenekler keşfediliyor. Antrenörler İdris Ayhan ve Aziz İlenç yönetimindeki futbol okulunda onlarca yetenek, Süper Lig takımları başta olmak üzere diğer profesyonel futbol kulüplerinde yetişme imkanı buluyor.

YILDIZLAR KEŞFEDİLİYOR
9 Yıldır Batman’da faaliyetlerini sürdüren Beşiktaş Futbol Okulu’na her geçen gün ilgi artıyor. Antrenörler İdris Ayhan ve Aziz İlenç yönetimindeki futbol okulunda 5-16 yaşındaki minikler, eğitim sürecinden geçtikten sonra profesyonel takımlarda forma giyme şansı buluyor. Antalyaspor’a Yusuf Sercan Özcan, Evkur Yeni Malatyaspor’a Veysel Şaşı, Harun Şaşı, Furkan Polat, Cebrail Uyur, Arda Polat, Kayseri Erciyespor’a Ayberk Özgördesli, Baran Karabulut, Gaziantepspor’a Rıza Şemdin Turan’ın gönderildiğini belirten tecrübeli antrenör İdris Ayhan: “Batman’ın yıldız futbolcularını tek tek keşfediyoruz” diyor.

“SPOR, KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUR”
Beşiktaş Futbol Okulu’nun tecrübeli antrenörü İdris Ayhan, genç yeteneklerin spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak durduğuna da dikkat çekerek: “9 Yıldır futbol okulumuza her geçen gün artan bir ilgi söz konusu. Önceliğimiz genç yetenekleri keşfetmek ama öğrencilerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı beslenme ve aileleriyle olan iletişimi konusunda da yönlendirmelerimiz oluyor. İyi bir futbolcu iyi bir ahlaka da sahip olmalı. Profesyonel takımlara gönderdiğimiz her sporcumuz gurur kaynağımızdır. Batmanlı gençlerin gerçek potansiyelini çıkarmaya devam edeceğiz” diye konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim