**Batman Petrolspor Sportif Direktörü Mehmet Gönülaçar, namaglup lider Darıca Gençlerbirliği’ne ilk mağlubiyeti tattırmaya kararlı olduklarını belirterek; “Darıca’ya yenilgiyi tattıracağız” dedi.

GÜÇLÜ TAKIM AMA...”
Batman Petrolspor, Pazar günü karşılaşacağı lider Darıca Gençlerbirliğine ilk mağlubiyeti tattırmak istiyor. Pazar günü taraftarın desteğiyle kazanmak istediklerini belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Sportif Direktörü Mehmet Gönülaçar: “Ligde namaglup ekiplerden Darıca Gençlerbiriğispor’u yenmek istiyoruz. Rakip güçlü ama sahamızda kimseye puan verecek lüksümüz yok. Futbolcularımız istekli ve arzulular. Bu maç bizim için önemli. Taraftarımızın desteğiyle galibiyet almak istiyoruz” dedi.

KAZANMALIYIZ”
Darıca maçını taraftarın desteğiyle kazanacaklarına inandıklarını ifade eden Gönülaçar, şöyle devam etti: “Kendi seyircimizin önünde iyi mücadele ederek, 6 puanlık bir galibiyet almak istiyoruz. İşimiz zor, kolay değil ama zoru başarmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.  Disiplinli oynayacağız. Kazanmak istiyoruz. Rakip ayrımı yok. Her maç final. Darıca maçı da bu finallerden birisi. Bu hafta daha çok taraftar desteğine ihtiyacımız var. Taraftarımız bu takıma inansın ve güvensin. Onları mutlu edecek futbolcular sahada olacak. Onların şuanda mutlu olmadığını biliyoruz. Oyuncularımız da bunun bilincinde. En kısa sürede hak ettiğimiz yere geleceğiz.” 

Editör: TE Bilişim