**Batman Petrolspor yönetimi, kötü tezahüratlar nedeniyle aldıkları 12 bin TL’lik cezayı göz önünde bulundurup, tribünlerde bir dizi tedbir alacak. Petrolspor yönetimi, tribün liderlerine ‘Küfüre hayır’ tişörtü giydirecek.

 

“CEZA ALMAK İSTEMİYORUZ”

Aydın Gülmez’in Kulüp Başkanlığını yaptığı Batman Petrolspor’da son haftalarda kötü tezahüratlar nedeniyle alınan 12 bin TL’lik cezaya tedbir alınıyor. Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, artık ceza almak istemediklerini belirterek: “Bu hafta Elibol Sandıklıspor maçında tribünlerde ‘Küfüre hayır’ önlüklerini tribün liderlerimize giydireceğiz. Saha içerisinde de bir takım tedbirler alacağız. Evimizde oynadığımız son iki maçın faturası bize 12 bin TL oldu. Cezalar bundan sonra gittikçe katlanacak ve belki de sahamız kapanacak. Taraftarımızdan ricamız kötü tezahüratta bulanmamaları ve sahaya yabancı madde atmamalarıdır. Bu konuda taraftarımızdan büyük destek bekliyoruz. Son dört haftada alınan 10 puan nedeniyle bu hafta stadın tamamen dolacağına inanıyoruz” dedi.

 

“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYORUZ”

Batman Üniversitesi’ndeki öğrencilerin de maçlara geldiği taktirde bilet ücretlerini karşılamaya hazır olduklarını belirten Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tribünlerde öğrencileri de görmek istiyoruz. Batman Üniversitesi’ndeki öğrencilerimizin de maça gelmesi için gerekeni yapıyoruz. Sporu bir etkinlik olarak görüyoruz. Sosyal sorumluluk çerçevesinde herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Başarı geldikçe taraftarın daha çok maçlara geleceğinin farkındayız. Ancak futbolun zaman zaman 90 dakika olduğunu heyecandan unutan taraftarımız da oluyor. Bu konuda hem şehrimiz hem de kulüp zarar görüyor. Batman’ın güzel şeylerle gündeme gelmesini istiyoruz. Bu konuda ne gerekiyorsa yapacağız.”

Editör: TE Bilişim