*Batman BATSO birinci amatör kümede sezon açıldı. 19 Mayıs semt sahasında amatör takımlara başarı dileyen Vali Ahmet Deniz, “Ben de amatör sporcuydum. Amatör takımlarımızın yanındayız” dedi.

İLK MAÇ KIRAN KIRANA

Batman BATSO birinci amatör kümede sezon Batman 19 Mayısspor ile Hasankeyf-Diclespor maçı ile start aldı. Hasankeyf-Diclespor’un 4-1’lik galibiyeti ile sona eren maç öncesinde Kulüp Başkanı Turan Karaman, Genel Sekreter Nevzat Direkçi ve antrenör Hivzullah Marangoz iddialı konuştu. Hasankeyf’in sesini bu yıl Batman amatör ligde iddialı bir şekilde duyuracaklarını belirten Direkçi, “Gerek Batman, gerekse de Hasankeyf Belediyesi’nin desteği ile iyi ekip oluşturduk. Takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere transfer yaptık. Hedefimiz Batman amatör kümede şampiyon olmaktır” dedi.



19 MAYIS GENÇLERLE
Geçen yılki kadrosundan 7 futbolcuyu Üniversitelerin BEYSO bölümüne gönderdikleri için yeni sezonda daha çok gençlerden ağırlıklı bir ekiple mücadele ettiklerini ifade eden 19 Mayıs Gençlikspor ikinci Başkanı Osman Seyrek, “Batman amatör kümenin en genç ekibiyiz. Yaş ortalamamız 16-17. Genç bir ekibiz. Hedefimiz gençlerle bu sezon centilmence mücadele edip başarılı olmaktır” diye konuştu. 19 Mayıs Gençlikspor ekibini antrenör Ramazan Altınmeşe ile antrenör yardımcısı Süleyman Sönmez çalıştırırken, sezonun ilk maçında ASKF Başkanı Mahmut Akyol amatör takımlara başarı diledi.

Editör: TE Bilişim