** Basın mensuplarıyla bir araya gelen Teknik Direktör Tarık Yurttaş: “Lige iki gün kala takımın başına geçtim. O günden bugüne hızlandırılmış kamp sürecinde gibiyiz. Bazı sıkıntılarımız var, aşmaya çalışıyoruz” dedi.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Petrolspor kulüp binasında Sportif Direktör Metin Şimşek ve Genel Kaptan Mustafa Zengin ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Tarık Yurttaş, 4 haftalık maç periyodunu değerlendirdi. Takıma geldiğinde futbolcularda kulübü benimseme anlamında sıkıntılar gördüğünü belirten Yurttaş: “Niyetim elbette kimseyi eleştirmek değil. Futbolcu arkadaşlarımızın hepsi de iyi niyetle çaba sarfediyor. Ancak ilk etapta takımda benimseme duygusunun olmadığını tespit ettim. Hızla bu sorunu çözüyoruz. Forvet sıkıntısı yaşadığımız ortada. Elimizdeki argümanlarla en iyisini yapıp, daha iyi olmaya çalışıyoruz” dedi.



“FUTBOLUMUZ TAKDİR EDİLİYOR”
İstenmeyen mağlubiyetler almalarına rağmen sergiledikleri futbolun birçok kesim tarafından takdir edildiğini de kaydeden Yurttaş, şöyle devam etti: “Futbol her ne kadar sonuç işi de olsa hedefim taraftarından, mülki amirine, yöneticisine kısacası tüm futbol kamuoyuna ‘bu benim takımım’ dedirtebilmektir. Tribünleri oynadığımız tempoyla memnun ediyorsak doğru yolda ilerliyoruz demektir. Devre arasına kadar gol yollarında yaşadığımız sıkıntıları bazen farklı futbolcularla bazen de taktiksel tercihlerle gidermeye çalışacağız. Futbolseverlerden isteğimiz daima yanımızda olmaları. Son maçta bireysel hatadan yenilmemize rağmen taraftarımızın bizleri alkışlaması güzel bir görüntüydü. El birliğiyle Petrolspor’u hak ettiği yere taşıyacağımıza inanıyorum.”

Editör: TE Bilişim