**Batman Petrolspor, yarın sahasında saat 13.30’daki Bursa Nilüferspor’u ağırlıyor. Kırmızı-beyazlılar üst üste 6. galibiyetini almak istiyor. Kulüp yöneticileri, taraftarları karşılaşmaya davet etti.

 

SERİ SÜRSÜN

Batman Petrolspor, yarın sahasında karşılaşacağı Bursa Nilüfer maçının hazırlıklarını tamamladı. Ligde son beş maçını kaybetmeyen Petrolspor, 6. galibiyete odaklandı. Taraftarın stadı tamamen dolduracağına inandıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin tecrübeli futbolcularından Coşkun Korkmaz: “Önümüzde 10 maç var. Her maçın önemi var. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Her maça aynı konsantre ile çıkıyoruz. Rakipler arasında ayırım yapmıyoruz. Disiplinden ödün vermeyen bir ekibiz. Son haftalardaki çıkışımızı Pazar günü de sürdürmek istiyoruz. Taraftarın desteğini bekliyoruz” dedi.

 

“CEZA ALMAK İSTEMİYORUZ”

Kırmızı-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı İlhan Erken, yarın sahalarında konuk edecekleri Bursa Nilüferspor maçı öncesi iddialı konuştu. Takımlarına güvenin tam olduğunu belirten Erken, taraftara da mesaj vererek: “Önümüzdeki kritik haftalarda zirve ve alt sıralar değişebilir. Biz iyi bir hava yakaladık ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Ligin dibindekine nasıl oynuyorsak zirvedekine de aynı bakıyoruz. Batmanlı futbolseverler ekibimize güvensin ve takıma desteklemeye devam etsin. Başarının devamı gelecek. Taraftarlarımızdan ricamız iç saha maçlarında sahaya yabancı madde atmamaları. Ceza almak istemiyoruz. Bu konuda taraftarımızın üzerine düşeni yapmasını rica ediyoruz” dedi.

 

BİR UYARI DA ÇELİK’TEN

Batman Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özdemir Çelik de sahaya yabancı madde atılmaması konusunda taraftarları uyardı. Çelik, şunları söyledi: “Taraftarlarımızdan ricamız sahaya yabancı madde atılmaması ve 3 yıldır küfrün kaldırıldığı bir dönemde kötü tezahüratın yapılmamasıdır. Son haftalarda takımımız istikrarlı bir şekilde yürüyor. Alınacak bir ceza takımın hedefini zora sokabilir. 90 dakika takımımızı destekleyerek üzerimize düşeni yapmalıyız. Özellikle rakip takımların tahriklerine karşı dikkatli olmalıyız. Bursa’yı da yenerek zirvede iddialı hale gelmek istiyoruz.”

Editör: TE Bilişim