**Bugün 16 Mayıs şehir stadında grubun güçlü ekiplerinden Halide Edip Adıvar’ı konuk edecek olan Batman Petrolspor, galibiyete şartlandı. Teknik Direktör Tarık Yurttaş, maç öncesi futbolcularını uyardı; “Rakibimizi yenmeliyiz.”
MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 13.30
3. Lig 2. Grupta son haftalarda kaybettiği puanlarla dikkat çeken Batman Petrolspor, bugün Halide Edip Adıvar önünde yara sarmak istiyor. 16 Mayıs şehir stadında konuk edecekleri İstanbul Halide Edip Adıvar’ı küçümsemediklerini belirten Teknik Direktör Tarık Yurttaş; “Rakibimiz de yaralı aslan. Geçen hafta Silivri’ye sahasında yenilyen İstanbul temsilcisi önünde galip gelmek zorundayız. Geçen haftanın yaralarını sarmak için bugün kü maçı kazanmaktan başka alternatifimiz yok” dedi.
PETROL İŞİ SIKI TUTUYOR
Kırmızı kart cezalısı Halil Aşut, Erman ve maç saatinde durumu belli olacak olan Atilla’dan yoksun çıkacakları İstanbul temsilcisi önünde hedeflerinin üç puan olduğunu kaydeden Yurttaş, şöyle konuştu; “Bugün zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Futbolcularım sahadan galip ayrılmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerine inanıyorum. Kazanmamız gereken maça hazırız. Sahamızdaki puan kaybına zon vermek için mutlaka bu maçı kazanmalıyız. Saha ve seyirci avantajımızı değerlendirip haftayı üç puanla kapatacağız.”

Editör: TE Bilişim