* Batman Belediyespor, Hatayspor’u evinde devirmenin sevincini yaşadı. Turuncu-Mavili ekibin yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular maç sonrasında soyunma odasında galibiyeti kutladı.

3’TE 2 YAPTILAR!

Ligin ilk üç maçında aldığı 6 puanla iyi bir grafik çizen Batman Belediyespor’da yüzler gülüyor. Hatayspor’u 2-0’lık skorla deviren Turuncu-Mavililerde, maç sonrası soyunma odası adeta tribüne döndü. Kulüp Başkanı Berzan Aba, Teknik Direktör Burhan Kaynak ve takım kaptanı Cuma’yı omuzlara alan futbolcular, üç puan sevincini doyasıya yaşadı. Futbolcularını kutlayan Belediyespor Kulüp Başkanı Berzan Aba, “Bu takım layık olduğu yere gelecektir. ‘Bu takım puan alamaz’ diyenlere aldığımız puanlar cevap olsun. Biz cevabımızı sahada veririz. Bu futbolcular zoru başarıyor. Bu kulübe güvenleri futbolcularımız mahcup etmeyecek. Hepinizi yürekten kutluyorum” dedi. Öte yandan Kulüp Başkanı Berzan Aba, Hatay maçında takımlarını yalnız bırakmayan Emniyet Müdürü Hasan Ali Bilim ve futbolseverlere teşekkür etti.

******

DEPLASMAN FOBİSİ

* Batman Petrolspor, oynadığı iki deplasman maçında da sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

DEPLASMANDA YOK

Batman Petrolspor, üç maçta aldığı üç puanla taraftarlarını üzdü. Siirt ve Hatay Kırıkhan deplasmanlarında puan yüzü görmeyen Kırmızı-Beyazlı ekipte moraller bozuk. Kurduğu kadroyla ligde iyi sinyaller vermeyen Petrolspor’da Hatay Kırıkhan maçı sonra yönetimin radikal kararlar alması bekleniyor. Hafta sonu Diyarbakır Kayapınarspor’u evinde ağırlayacak olan Petrolspor, çıkış arıyor.

 

***

Hatay’ı yıkan isimler!

Batman Belediyespor’un başarılı orta saha elemanı Mehmet Güneş ve golcülerden Serdar, Hatayspor karşısında yakaladıkları fırsatları iyi değerlendirdi. Takımın galip gelmesinde büyük rol oynayan Mehmet ve Serdar; “Takım olarak iyi oynadık. Üç puanı hak ettik. Bu takımda forma giyen herkesin katkısı galibiyette rolü büyüktür. Bu galibiyeti yönetimimize ve bizi yalnız bırakmayanlara armağan ediyoruz” dediler.

 

**

 

Belediye’nin evindeki tarifesi 2!

Batman Belediyespor, evinde gelen takıma attığı iki şer golle puanları kapmasını biliyor. Şanlıurfa Belediyespor ve Hatayspor’a attığı iki şer golle 6 puanı kapan Belediyespor, ligin ikinci ve üçüncü sırasındaki takımlarla aynı puanı paylaşıyor.

Editör: TE Bilişim