**Geçen hafta play-off yarışında aldığı büyük yarayla hedefinden uzaklaşan Batman Petrolspor’da Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, ilgisizlikten yakınıyor; “Erzincanspor’u Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bayburtspor’u Valilik destekliyor. Biz ise yalnızız. Kimse bizi anlamıyor.”
“KENDİ YAĞIMIZLA KAVRULUYORUZ”
Batman’ın 3.lig temsilcisi Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Batman Çağdaş’a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Batman’ın bir çok alanda sahipsiz bir şehir konumunda olduğuna dikkat çeken Başkan Gülmez; “Spor kamuoyu, taraftar ve yerel basının yapıcı eleştirilerinden rahatsız olmuyoruz. Elbette eleştirileceğiz. Fakat bir gerçeğin altını da çizmek gerekiyor. Grubumuzda play-off iddasını sürdüren Erzincanspor’u Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bayburt Özel İdarespor’u da Valilik sırtlıyor. Üç yıldır Başkanlığını yürüttüğüm Petrolspor’da bazı duyarlı çevreler dışında bize ciddi anlamda destek veren yok. Kendi yağımızla kavrulan bir kulüp konumundayız” dedi.
“KULÜBÜ ALAN VARSA HAZIRIZ”
Başkan Gülmez, sözlerini şöyle sürdürdü; “Geçen hafta basın toplantısında da net bir şekilde ifade ettim. Eğer Batman Petrolspor’u sırtlayacak biri varsa neden bu kulübü vermeyelim ki. Üç yıldır büyük bir özveriyle fedakarlık yaptığım Petrolspor’u daha iyi yere taşımak isteyen varsa seve seve vermeye de hazırım. Bize yapıcı eleştirilerle yaklaşanlara saygım sonsuz. Kimseyle alıp veremediğimiz yok. Ancak maçlarda hak etmediğimiz hakaret ve küfürleri asla kabullenmiyorum. Bu kulübe faydalı olmadığımı anladığım an bırakmasını da bilirim. Biz kısıtlı imkanlarla mücadele veriyoruz. Ancak üzerimize öyle bir baskı var ki; anlatamam.”


Editör: TE Bilişim