BATMANLI GENÇLER BAŞARIYA KOŞUYOR
2016-2017 Akademi liginde Batman ekibi, başarılı bir sınav veriyor. Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü bünyesindeki Petrolspor futbol takımı, başarılı bir sezon geçiriyor.  U14-15 ligi antrenörü Mustafa Boztepe ile U17-19 antrenörü Selman Gönül, yetiştikleri Petrolspor kulübünde bu kez tecrübelerini Batmanlı gençlere aktarıyor. 
U14, LİGİNDE LİDER
Batman Petrolspor’un U14 takımı, liderliği yeniden kaptı. Batman Petrolspor’un U14 takımı,  Siirt Kartalspor’u 4-1’lik skorla rahat geçti. Kırmızı-Beyazlı ekibin gollerini Mecit Öğet, Serhat Tatlı, Umut Rüzgar ve Recep Ertaş kaydetti.  Erteleme maçını kazanan Petrollü gençler, liderliğe 2 puan farkla oturmasını bildi. Kırmızı-Beyazlı ekibin U14 ligindeki futbolcuları, 21 maçta rakip fileleri 94 kez havalandırırken, kalesinde 16 gol görerek başarılı bir rekora imza atıyor. 



U 15’TE LİG İKİNCİSİ
Batman Petrolspor’un U15 ligi, oynadığı 21 maçta ligin ikinci sırasında bulunuyor. Siirt Kartalspor’u 5-0’lık skorla deviren Petrolspor U 15 ekibinin gollerini Ebubekir Yiğit (2), Emir Sefa Beyca, Fatih Gök ve Ozan İmrak kaydetti. Liderle aralarında 2 puan olan Kırmızı-Beyazlı ekibin futbolcuları, zirve koltuğuna oturacaklarına inanıyor. 
SİİRT’TE KAZANDILAR
Siirt deplasmanında Siirt Kartalspor’u  1-0’lık skorla geçen Petrolspor’un U17 ekibi, Muhyeddin Hamidi’nin golüyle kazanmasını bildi.  Kırmızı-Beyazlı ekibin U19 takımı da Siirt Kartalspor’u  Abdurrahman ve Ömer Oğuz’un golleriyle kazanarak yoluna devam etti. (Spor servisi)

Editör: TE Bilişim