**2013-2014 Batman Amatör liginde hafta sonu oynanan yarı final maçları kıran kırana geçti. Yarı finalde Tüpraş ve 19 Mayıs elenirken, 1955 Belediye ve Yeşiltepe takımları finale kaldı.

19 MAYIS’I ÜÇ GOLLE GEÇTİ

Batman Amatör liginde 2013-2014 yarı final maçları hafta sonu 19 Mayıs semt sahasındaki maçlarla tamamlandı. Yarı finalin ilk maçında 19 Mayısspor’la karşılaşan 1955 Belediye, 3-0’lık skorla rakibini geçti. Maç sonrası Turuncu-Mavili ekibin yöneticileri, antrenör ve futbolcuları kutladı. 19 Mayısspor’un yöneticileri ise maçtan bir gün önce orta hakemin değişmesine bir anlam veremediklerini belirterek, hakeme tepki gösterdi. 19 Mayıs yöneticileri, hakemin verdiği kararların maçın kaderini etkilediğini açıkladılar.

TANSİYONU YÜKSEK MAÇ

Yeşiltepespor-Tüpraşspor maçında ise tansiyon yüksekti. Yeşiltepespor, rakibini 3-1’lik skorla geçerek finale kalan ekip oldu. Karşılaşmanın devre arasında tribünde maçı izleyen iki takımın yöneticileri ile yakınları tartıştı. Zaman zaman maç içinde iki ekibin sert futbolları dikkat çekti. Çekişmeli geçen karşılaşmada Yeşiltepespor son dakikalarda attığı gollerle skora gitti. Yeşiltepespor Kulüp Başkanı Reşat Gülsever, galip gelen futbolcularını maç sonrası kutladı. 

Editör: TE Bilişim