**15 Bin kişilik stadyum, kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti alanında incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz; “Batman spor alanında daha üst seviyelere gelecek. Spor şehri olma yolunda da mesafe katedeceğiz” dedi.
15 BİN KİŞİLİK STADYUMU DOLAŞTI
Sağlık yatırımlarının yanı sıra Güney-Raman çevre yolunda bitme aşamasındaki spor tesislerinde incelemelerde bulunan Vali Ahmet Deniz, 15 bin kişilik stadyum, kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Tesislerin yapımını üstlenen firma yetkililerinden bilgi alan Vali Deniz; “Batman spor alanında daha üst seviyelere gelmek zorunda. Şehir merkezi nüfusu büyük iller arasında yer alan Batman, spor şehri olma yolunda mesafe katedecektir” diye konuştu.



“TESİSLER ULUSLARARASI STANDARTLARDA”
İncelemeler sırasında Vali Deniz’e, Vali Yardımcısı Cihat Arık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halil Çöl eşlik etti. Spor tesisleri inşaatı gezen Vali Deniz, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Uluslararası standartlarda inşa edilen spor yatırımlarının hizmete girmesiyle birlikte şehirde spor aktivitelerin artacağını belirten Vali Deniz; “Bu önemli atılımlar sayesinde ilimiz spor alanında daha da üst seviyelere gelecek ve Batman spor şehri olma yolunda büyük bir mesafe kat edeceğine inanıyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim