** 23 Yıldır yerleştiği İzmit’te memleketinden kopmayan, sosyal-kültürel etkinliklere destek veren Batmanlı işadamı İrfan Güneş, Kocaeli deplasmanına çıkan Petrolspor’un can simidi. İkinci yarıda Petrol’e başarı dileyen Güneş: “Her zaman Petrolspor’un yanındayız” dedi.

 

PETROL’ÜN DESTEKÇİSİ

Yıllar önce yerleştiği İzmit’te başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Batmanlı işadamı İrfan Güneş, Kocaeli deplasmanlarında Batman’ın 3. Lig temsilcisi Petrolspor’un can simidi gibi. İzmit’in bazı futbol takımlarının da yer aldığı 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Petrolspor’un deplasman maçlarına verdiği destekle bilinen Güneş: “İkinci yarıda Darıca Gençlerbirliği ve Marmara bölgesindeki diğer takımlara konuk olacak Petrolspor’u yalnız bırakmayacağız. Dün olduğu gibi bugün de takımımızın yanında olacağız. Şehrimizin tek takımı Petrolspor’u yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

 

BAŞARI DİLEĞİ

İkinci yarının ilk maçını Pazartesi günü saha ve seyircisi önünde Zonguldak Kömürspor ile yapacak Batman Petrolspor’a başarı dileğinde bulunan Güneş, şöyle devam etti: “İlk yarıda ligi arzu ettiği yerde tamamlamayan Batman Petrolspor’un ikinci yarıda geçen yıl gibi çıkışa geçeceğine inanıyorum. Kulüp Başkanı Aydın Gülmez ve ekibine başarılar diliyorum. İkinci yarıda İzmit’e konuk olacak Petrolspor’un yanında olacağız. Geçen yıl 2. Ligi kıl payı kaçıran Petrolspor’un ikinci yarıda tekrar çıkışa geçip aynı başarıyı tekrarlayacağına yürekten inanıyorum. İkinci yarının ilk maçında Petrolspor’a başarılar diliyorum. Maçı da izlemek için Batman’a gelmeye çalışacağım.”

 

Editör: TE Bilişim