**Hentbol’de Türkiye kupası maçlarında dörtlü turnuva, bugün Batman’da start alıyor. 19 Mayıs Kapalı Spor salonuna sporseverleri davet eden Belediye Hentbol Antrenörü Secaettin Aydoğ: “Süper ligin lideri Beşiktaş karşısında başarılı olmak istiyoruz. Taraftarlarımızı salonda görmek istiyoruz” dedi.

HENTBOL TURNUVASI HEYECANI
Batman’ı, Türkiye kupası maçları heyecanı sardı. Müsabakalar bugün saat 15.00’de 19 Mayıs Kapalı Spor salonunda start alacak. Hentbol Süper ligde lider olan Beşiktaş önünde sınav verecek Batman’ın 1. ligdeki hentbol temsilcisi Belediyespor maç saatini bekliyor. Turuncu-Mavili ekibin Antrenörü Secaettin Aydoğ, Batman’da konuk edecekleri güçlü rakipleri Beşiktaş önünde iyi bir skor almayı hedeflediklerini söyledi. Perşembe gününe kadar sürecek olan müsabakalarda centilmenliği de ön planda da tutacaklarını belirten Aydoğ: “Şehrimize konuk olan üç takım da hentbolde Süper lig temsilcisi. Bu nedenle maçlar çekişmeli geçecek. Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

İLK MAÇ; BELEDİYE-BJK
Batman Belediyespor Kulübü ile Beşiktaş arasındaki müsabaka 15.00’de başlayacak. Milli takıma seçilen kaleci Veysel dışında atam kadro maça hazırlandıklarını ifade eden Antrenör Secaettin Aydoğ şunları söyledi: “Türkiye kupası maçlarında başarılı olmak istiyoruz. Ligdeki performansımızı kupada da sürdürmeye kararlıyız. Kolay maçlar yok ama saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Türkiye kupasında biz de başarılı olmak istiyoruz. Rakiplerimiz güçlü ama biz de kadromuza güveniyoruz. Bugün ki ilk maça taraftarlarımızı davet ediyoruz.” Hentbolde Türkiye kupası maçlarında Batman’daki dörtlü turnuvaya Beşiktaş, Antalya ve Bursa Nilüfer takımları katılıyor. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim