**Pazar günü saha ve seyircisi önünde ağırlayacağı Elazığ Belediyespor maçı öncesi futbolseverlere çağrıda bulunan amigo Mehmet Gülsever; “Pazar günü şehir stadını şölene çevireceğiz. Aksaray deplasmanıyla kendine gelen Petrolspor, hedefine adım adım yaklaşıyor. Bize de destek vermek düşer” dedi.
“TRİBÜNLERİ COŞTURACAĞIZ”
Yıllardır Batman Petrolspor’un amigoluğunu yayan Mehmet Gülsever, Aksaray deplasmanındaki galibiyetle kendini bulan Kırmızı-Beyazlı ekibi, hafta sonu 90 dakika çılgınca destekleyeceklerini söyledi. Ligin son sırasında yer alan Elazığ Belediyespor karşısında karşılaşma süresince Petrol’e tam destek vereceklerini belirten amigo Mehmet; “Pazar’ı iple çekiyoruz. Her şeyden önce takımımızdan hem güzel futbol hem de bol gollü bir galibiyet bekliyoruz. Maltepe maçında da takımımız istediğimiz skoru bize armağan etmişti. Ardından Aksaray deplasmanındaki galibiyetle Petrolspor, beklenen çıkışı yaptı. Biz de üzerimize düşeni yapıp tribünleri coşturacağız” diye konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI
Kapalı tribünleri Pazar günü öğle saatlerinde dolduracaklarını söyleyen Amigo Gülsever, şöyle konuştu; “Kırmızı-Beyazlılar, seri galibiyetleri bize tattırmaya devam etsin. Biz de 12. Adam olarak her karşılaşmada üzerimize düşeni yapalım. Bazı deplasmanlarda şansızlık oldu ama lider Düzyurtspor’un ardından dört puan geride gelen takımımız da bekleneni yaptı. Pazar günü Elazığ Belediyespor karşısında hem teknik heyet hem de Kırmızı-Beyazlı futbolculara 90 dakika boyunca destek vereceğiz. Futbolseverlerden tek isteğimiz sahaya pet şişe ve yabancı maddelerin atılmamasıdır.” 

Editör: TE Bilişim