** Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatan Batman Petrolspor, çalışmalara erken start veriyor. Kulüp Başkanı Ekrem Konaç: “Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda 3 nokta transfer gerçekleştireceğiz” dedi.

“İKİNCİ DEVREDE DAHA DA GÜÇLENECEĞİZ”
Ligin ilk devresini play-off hattında kapatan Batman Petrolspor, transferde seçici davranacak. Kırmızı-beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, üç nokta transfer yapacaklarını belirterek: “Şu an mevcut kadromuzdan gayet memnunuz. Fakat iyi bir başarı yakalamak ve bu başarıyı sürdürmek için mevcut kadromuza yeni oyuncularla takviye yapmamız gerekiyor. Teknik heyetimizin de verdiği rapor doğrultusunda 3 nokta transfer gerçekleştireceğiz. Görüşmelerimiz sürüyor. Böylelikle ligin 2. devresinde daha güçlü bir ekip olacağımıza inanıyorum” dedi.

BELEK’TE KAMPA GİRİYOR
Petrolspor, devre arasında ise Antalya-Belek’te kampa girecek. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için yoğun bir kamp programı uygulayacaklarını da söyleyen Başkan Konaç, şöyle devam etti: “Ligin 2. devresine en iyi şekilde girmek için 24 Aralık-13 Ocak tarihlerinde Antalya’nın Belek İlçesinde bulun Limak Arcadia Otelde 18 günlük bir kamp süreci geçireceğiz. Mevcut oyuncularımızın yanı sıra takımıza dahil etmek isteyeceğimiz 3 nokta transferlerimizi bu kamp programına yetiştirip gücümüze güç katmayı hedefliyoruz.” (Spor Servisi)

Editör: TE Bilişim